αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Γιατί προσπαθούσα πάντα να προσλαμβάνω ανθρώπους εξυπνότερους από εμένα»: Μέσα σε 1 λεπτό, ο Jack Ma τα εξηγεί όλα

«Γιατί προσπαθούσα πάντα να προσλαμβάνω ανθρώπους εξυπνότερους από εμένα»: Μέσα σε 1 λεπτό, ο Jack Ma τα εξηγεί όλα

«Στην αρχή, δεν ήξερα τίποτα σχετικά με την τεχνολογία, δεν ήξερα τίποτα για το management. Αλλά δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά πράγματα. Πρέπει απλά να βρεις ανθρώπους που είναι πιο έξυπνοι από εσένα». Αυτό σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο Jack Ma, μιλώντας στο World Economic Forum.

Έτσι έκανε και ο ιδρυτής της Alibaba στην διαδρομή του. Προσπαθούσε, για παράδειγμα, να βρίσκει ανθρώπους που είναι πιο έξυπνοι από αυτόν στο πεδίο των υπολογιστών. «Για πολλά χρόνια προσπαθούσα να προσλαμβάνω ανθρώπους πιο έξυπνους από εμένα», τόνισε. Όταν βρεις τους έξυπνους ανθρώπους, στη συνέχεια πρέπει να είσαι σίγουρος ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να δουλέψουν μαζί. Αυτός πρέπει να είναι ο μεγάλος στόχος σου.

Δεν είναι πάντως εύκολο. «Οι χαζοί άνθρωποι, μπορούν να δουλέψουν μαζί εύκολα. Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουλέψουν μαζί», είπε ο Jack Ma, με το κοινό να ξεσπά σε γέλια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 9 =