αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΓιατί ο Mr Twitter θεωρεί ότι το bitcoin θα φέρει παγκόσμια ειρήνη και δύναμη στον απλό ιδιώτη όπου κι αν βρίσκεται

Γιατί ο Mr Twitter θεωρεί ότι το bitcoin θα φέρει παγκόσμια ειρήνη και δύναμη στον απλό ιδιώτη όπου κι αν βρίσκεται

Είναι γνωστό ότι ο Jack Dorsey είναι υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων. Τώρα εξέφρασε μια ακόμα άποψη: Θεωρεί πως τα κρυπτονομίσματα θα φέρουν παγκόσμια ειρήνη διαλύοντας μια για πάντα τις οικονομικές ανισότητες.

Σε μία συνέντευξη στην οποία βρέθηκε καλεσμένος μαζί με τον Elon Musk με θέμα “το Bitcoin ως εργαλείο για την οικονομική ενδυνάμωση”, τόνισε πως το Bitcoin θα φέρει τη δύναμη στον ιδιώτη όπου κι αν βρίσκεται επειδή δε θα ελέγχεται από οποιοδήποτε κράτος ή τράπεζα ή εταιρία.

«Η ελπίδα μου είναι να δημιουργήσει παγκόσμια ειρήνη ή να βοηθήσει για τη δημιουργία παγκόσμιας ειρήνης. Έχουμε όλα αυτά τα μονοπώλια που έχουν ξεφύγει και ο ιδιώτης δεν έχει καμία εξουσία. Και το κόστος και o περισπασμός που προέρχεται από το τραπεζικό μας σύστημα σήμερα είναι πραγματικά και στρέφει την προσοχή μας αλλού από τα μεγαλύτερα προβλήματα», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Ο Dorsey τόνισε πως η δυνατότητα κάποιος να συναλλάσσεται όπου κι αν βρίσκεται χωρίς να χρειάζεται τη διαμεσολάβηση ενός θεσμού, θα απελευθερώσει ειδικότερα τις φτωχότερες χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + eight =