αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Γιατί ο συνιδρυτής παίζει καθοριστικό ρόλο»: Ένας από τους δημιουργούς του Twitter εξηγεί

«Γιατί ο συνιδρυτής παίζει καθοριστικό ρόλο»: Ένας από τους δημιουργούς του Twitter εξηγεί

Βασικό ρόλο στην επιτυχία ενός επιχειρηματικού project παίζουν οι ιδρυτές και η χημεία που έχουν μεταξύ τους. Αυτό ακριβώς εξηγεί ο Biz Stone. Είναι ο άνθρωπος που το 2006 ίδρυσε το Twitter, μαζί με τους Jack Dorsey, Evan Williams και Noah Glass.

«Όταν ξεκινάς τη δική σου επιχείρηση, πάντα ακούς να σου λένε “ακολούθησε τα χρήματα”. Αυτό είναι λάθος. Το σωστό είναι να βρεις κι να ακολουθήσεις τον άνθρωπο που σου ταιριάζει» λέει ο Biz Stone.

Εννοώντας φυσικά ότι πρέπει να βρεις τον σωστό συνιδρυτή. «Έτσι γίνεσαι επιχειρηματίας» συμπληρώνει ο ίδιος μιλώντας στο αμερικανικό site inc.com. «Μαζί μπορείτε να φτιάξετε κάτι πολύ καλύτερο, από ότι θα έκανες μόνος σου» τονίζει.

«Αν φτιάξεις μια επιχείρηση με κάποιος, οι ιδέες που προκύπτουν είναι πολύ περισσότερες» λέει, μεταξύ άλλων, ο Mr Twitter. «Και μεταφέρεσαι σε ένα μέρος… που ποτέ δεν είχες φανταστεί» σημειώνει, δίνοντας έναν ποιοτικό τόνο στα λόγια του.

Σημειώνεται, ότι το Twitter δεν είναι το μόνο μεγάλο project που δημιούργησε ο Stone. Μόλις αποχώρησε από εκεί, το 2011, δημιούργησε ανάμεσα σε άλλα, τη γνωστή πλατφόρμα Medium.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =