αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί οι πετυχημένοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους losers φίλους τους

Γιατί οι πετυχημένοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους losers φίλους τους

Όλοι θέλουν να γίνουν πετυχημένοι στον τομέα τους. Και όταν συζητάμε για επιτυχία, συνήθως εστιάζουμε στην σκληρή δουλειά, την επιμονή και άλλα τέτοια στοιχεία-κλειδιά που κάνουν την διαφορά. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που παίζει τον ρόλο του: Οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου.

Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε πολλοί business γκουρού: Είμαστε ο «μέσος όρος» των 5 ανθρώπων με τους οποίους κάνουμε παρέα περισσότερο.

Όπως εξηγεί σε άρθρο του το αμερικανικό addicted2success.com, ναι η επιτυχία απαιτεί τεράστια αποφασιστικότητα και προσωπικότητα. Ωστόσο, η επιτυχία εξαρτάται επίσης από την ικανότητα σύνδεσης με άτομα που έχουν ήδη καταφέρει να φτάσουν στην επιτυχία.

Και τι ανθρώπους πρέπει να βάλεις γύρω σου; Ανεξάρτητα από το πόσα άτομα έχεις στον περίγυρο σου, αν θες να γίνεις πραγματικά σπουδαίος στον τομέα σου πρέπει να έχεις τρία βασικά άτομα στη ζωή σου ανά πάσα στιγμή:

1# Ένα άτομο που είναι μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο από εσένα για να μάθεις

2# Ένα άτομο που είναι στο ίδιο level με εσένα για να ανταλλάξετε ιδέες

3# Ένα άτομο που είναι σε πιο αρχικό στάδιο από εσένα, για να το coachάρεις και να παίρνεις ενέργεια

Κάθε πετυχημένος άνθρωπος ήταν, είναι και θα είναι πετυχημένος (και) λόγω των ανθρώπων που έχει γύρω του. Αυτό συνέβαινε από τα πολύ παλιά χρόνια και θα συνεχίσει να συμβαίνει. Είναι μια κατάσταση που σου δίνει την ώθηση και τις γνώσεις για να πας παρακάτω. Ενώ την ίδια στιγμή δημιουργεί έναν υγιή ανταγωνισμό εντός της «παρέας».

Μήπως ήρθε η ώρα να δεις με ποιος ανθρώπους κάνεις εσύ παρέα αυτή την στιγμή; Και ίσως χρειάζεται να απομακρυνθείς λίγο από κάποιους losers φίλους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + thirteen =