αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί «κατέβηκε» η σημερινή συνέντευξη με την ελληνική startup Allcancode

Γιατί «κατέβηκε» η σημερινή συνέντευξη με την ελληνική startup Allcancode

Σήμερα το It’s Possible δημοσίευσε, ως κεντρικό θέμα μάλιστα, την συνέντευξη με τον συνιδρυτή της ελληνικής startup, Allcancode. Πρόκειται για μια συνέντευξη η οποία έγινε γραπτά (μέσω emails) και προετοιμαζόταν για πάνω από 10 ημέρες.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Μετά την δημοσίευση της, η συνέντευξη «κατέβηκε», καθώς κάτι τέτοιο ζήτησε ο έτερος συνιδρυτής και CEO της εταιρίας. Σεβόμενοι την επιθυμία του, αποσύραμε την συνέντευξη, παρότι κάτι τέτοιο δε συνηθίζεται στα ΜΜΕ. Την αποσύραμε και από το site και από τα social media μας. Οφείλουμε ως site να απολογηθούμε στους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες μας (παρότι δεν φταίμε), και να ξεκαθαρίσουμε ότι η συνέντευξη «κατέβηκε» με υπαιτιότητα των συνεντευξιαζόμενων- όχι δική μας.

Προφανώς δεν άρεσε κάποια από τις ερωτήσεις. Είναι αλήθεια, ότι κάποιοι έχουν συνηθίσει να κινούνται σε ένα διαφορετικό media-κο περιβάλλον. Εκεί όπου υπάρχουν μόνο πληρωμένες- sponsored συνεντεύξεις και άρθρα. Έτσι ώστε να δημοσιοποιείται ακριβώς ότι θέλουν εκείνοι- όπως το θέλουν. Ακόμα κι αν οι αναγνώστες διαβάσουν μια μάλλον «αλλοιωμένη» πραγματικότητα τελικά. Η επίσημη αιτιολογία που λάβαμε στην περίπτωση της Allcancode είναι ότι το περιεχόμενο της συνέντευξης «δεν συμβαδίζει με τους στοχους της εταιρίας σε αυτή τη φάση».

Στο site μας, στα 2μισι χρόνια λειτουργίας του, έχουν δημοσιευτεί περίπου 250 συνεντεύξεις. Με νέους επιχειρηματίες, παλαιότερους, αλλά και businessmen παγκόσμιας εμβέλειας, όπως η πρόσφατη συνέντευξη με τον Grant Cardone.

Το It’s Possible μπορεί να δώσει απλά μια υπόσχεση: Εδώ θα διαβάζετε πάντα αληθινές συνεντεύξεις, με αληθινές ερωτήσεις και αληθινές απαντήσεις. Καμία συναλλαγή και καμία διαπραγμάτευση πάνω σε αυτό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − 3 =