αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί η Skag ζητά 4 εκατ. ευρώ από τα Jumbo

Γιατί η Skag ζητά 4 εκατ. ευρώ από τα Jumbo

Μία δικαστική διαμάχη στην οποία έχει εμπλακεί η Jumbo ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες καθώς αναμένεται να εκδοθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η απόφαση για την αγωγή ύψους 4 εκατ. ευρώ που έχει καταθέσει η εταιρεία χαρτικών ειδών γραφής Skag.

Σύμφωνα με την νομική υπηρεσία της εταιρείας, η Jumbo έχει παραβιάσει τον νόμο περί σημάτων καθώς έχει απομιμηθεί παράνομα προϊόν της Skag, και συγκεκριμένα τα τετράδια University, όπως και τον νόμο πέρι αθέμιτου ανταγωνισμού μιας και απομιμείται την σχεδιαστική απεικόνιση πολλών προϊόντων της Skag.

Όπως αναφέρουν στελέχη της Skag, πρόκειται για μία υπόθεση η οποία ξεκίνησε το 2011 όταν η Jumbo εμφάνισε στα ράφια της τετράδια University δικής της εισαγωγής από Κίνα χαμηλότερης ποιότητας και τιμής, δίπλα στα τετράδια University της Skag. “Η κίνηση αυτή προκαλούσε σύγχυση στους καταναλωτές οι οποίοι θεωρούσαν ότι και τα δύο προϊόντα είναι της δική μας εταιρείας” αναφέρει ο νομικός υπεύθυνος της Skag ο οποίος εξηγεί οτι αυτός ήταν και ο λόγος που η Skag έχει αποσύρει τα προϊόντα της από τα Jumbo από την περιόδο 2016 – 2017.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 7 =