αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί η Nike ίσως να… ξεμείνει από προϊόντα μέσα στις γιορτές

Γιατί η Nike ίσως να… ξεμείνει από προϊόντα μέσα στις γιορτές

Οι fans της Nike ίσως να αντιμετωπίσουν κάποιες… δυσκολίες στο προσεχές μέλλον. Το διάσημο brand την περασμένη Πέμπτη μείωσε τις προσδοκίες του για τις πωλήσεις του 2022 και είπε ότι αναμένει καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εορταστικής περιόδου.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει είναι γνωστό: Οι συνεχείς διακοπές λειτουργίας των εργοστασίων στο Βιετνάμ μετά την έξαρση της πανδημίας στην περιοχή, έχουν προκαλέσει «κολλήματα» σε πολλά μεγάλα brands, και καθυστερήσεις στις παραδόσεις εμπορευμάτων μέσω πλοίων.

Σημειώνεται ότι στα εργοστάσια του Βιετνάμ κατασκευάζονται περίπου τα μισά υποδήματα της Nike.

«Στο Βιετνάμ, σχεδόν όλα τα εργοστάσια υποδημάτων παραμένουν κλειστά με κυβερνητική εντολή. Η εμπειρία μας με το κλείσιμο εργοστασίων που σχετίζονται με τον Covid-19 λέει ότι η επανέναρξη και η επέκταση στην πλήρη κλίμακα παραγωγής θα απαιτήσει χρόνο» δήλωσε ο chief financial officer της Nike, Matthew Friend.

Η Nike επεσήμανε ότι έχει χάσει 10 εβδομάδες παραγωγής στο Βιετνάμ μέχρι τώρα και θα χρειαστούν αρκετοί μήνες για να επιστρέψει στην πλήρη παραγωγή.

Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλες εταιρίες ένδυσης όπως η Puma, η Abercrombie & Fitch και η Adidas

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 17 =