αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΓιατί δεν πρέπει να φορτίζεις το smartphone σου όλη την νύχτα (BINTEO)

Γιατί δεν πρέπει να φορτίζεις το smartphone σου όλη την νύχτα (BINTEO)

Είναι αυτό που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι: Χρησιμοποιούν το κινητό τους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, και το βράδυ το αφήνουν να φορτίσει. Όλο το βράδυ. Αφού η μπαταρία έχει «ξεζουμιστεί» από την χρήση που έχει γίνει μέσα στην ημέρα. Είναι όμως καλό να φορτίζεις το κινητό σου όλο το βράδυ;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνουν οι ειδικοί. Όπως σημειώνεται στο παρακάτω βίντεο, δεν είναι καλό να ακολουθείς μια τέτοια πρακτική. Είναι γνωστό, ότι οι μπαταρίες των κινητών χάνουν την δύναμη τους, όσο περνά ο καιρός. Με το να βάζεις το smartphone σου για φόρτιση όλο το βράδυ, αυξάνεις τον χρόνο που παραμένει συνδεδεμένο με τον φορτιστή. Έτσι, σε βάθος χρόνου, η μπαταρία θα «αλλοιωθεί» πολύ πιο γρήγορα.

Και μια συμβουλή που δίνουν οι ειδικοί: Μην αφήνεις το κινητό σου να… εξαντληθεί τελείως, πριν το φορτίσεις. Βάζε το για φόρτιση μόλις η μπαταρία φτάνει στο 35- 40%. Έτσι θα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση την μπαταρία για περισσότερο χρόνο. Και φυσικά δεν θα καταλήγεις να έχεις σε μια πρίζα το κινητό σου για βράδια ολόκληρα.

Should You Charge Your Mobile Phone Overnight?

Why you shouldn't charge your mobile phone overnight http://ti.me/2ftJryv

Posted by Fortune on Sonntag, 17. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − eleven =