αρχικηVIRALΓιατί δεν πρέπει να πίνεις ποτέ από τα ποτήρια στο ξενοδοχείο: Τι λέει μια πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου

Γιατί δεν πρέπει να πίνεις ποτέ από τα ποτήρια στο ξενοδοχείο: Τι λέει μια πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου

Μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να πίνεις από τα ποτήρια που βρίσκουμε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείο. Αυτό λέει μία πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου, σε βίντεο που πόσταρε στο TikTok.

Η Τζέσικα Ρίτσαρντ εξομολογήθηκε την παραπάνω συμβουλή, ενώ επίσης είπε πως καλό είναι και να μην περπατάτε με γυμνά πόδια πάνω στη μοκέτα .

«Θα συνιστούσα να μην πίνετε από αυτά τα ποτήρια» είπε η γυναίκα. «Συχνά δεν αλλάζονται μεταξύ πελατών, αρκεί να φαίνονται καθαρά» προειδοποίησε η πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου.

«Εάν μοιάζουν ότι δεν τα έχουν αγγίξει οι πελάτες ή κάποιος δεν έχει πιει από αυτά, τότε μένουν και για τον επόμενο πελάτη» λέει η γυναίκα.

Σε άλλο βίντεό της, η ξενοδοχοϋπάλληλος λέει πως καλό θα είναι να φοράς παντόφλες ή τουλάχιστον κάλτσες όταν περπατά στο χαλί του ξενοδοχείου.«Ποτέ και επαναλαμβάνω ποτέ μην περπατάτε ξυπόλητοι στα χαλιά». Γιατί ενώ τα χαλιά μπορεί να καθαρίζονται με την ηλεκτρική, σπανίως έως ποτέ δεν πλένονται.«Και όταν λέω σπανίως, εννοώ το πολύ μια φορά τον χρόνο» πρόσθεσε η γυναίκα. «Οπότε φοράτε πάντα κάλτσες ή παντόφλες!» λέει η πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + seven =