αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί δεν βλέπεις καμία αγγελία του Σκλαβενίτη: Η ιδιαίτερη τακτική που έχει η εταιρία στις προσλήψεις

Γιατί δεν βλέπεις καμία αγγελία του Σκλαβενίτη: Η ιδιαίτερη τακτική που έχει η εταιρία στις προσλήψεις

Ο Σκλαβενίτης θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργοδότες στην Ελλάδα. Αφού, στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι εργαζόμενοι που βρίσκονται εκεί είναι ικανοποιημένοι με τις συνθήκες εργασίας, έχουν αρκετά καλούς μισθούς για τα δεδομένα της κρίσης, ενώ η εταιρία πολύ σπάνια προχωρά σε απολύσεις. Φυσικά, ο Σκλαβενίτης έχει τραβήξει τα βλέμματα, και για την επιλογή του να παραμείνει κλειστός τις Κυριακές, όταν ανταγωνιστικές αλυσίδες ανοίγουν (στις Κυριακές που το επιτρέπει ο νόμος).

Η γνωστή αλυσίδα κατά καιρούς κάνει προσλήψεις. Ειδικά μετά την εξαγορά του δικτύου του Μαρινόπουλου. Ωστόσο, αυτό που ίσως έχεις παρατηρήσει, είναι ότι ποτέ δεν βλέπουμε αγγελίες της αλυσίδας στο ίντερνετ. Σε αντίθεση με το ότι κάνουν οι ανταγωνιστές της. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί ο Σκλαβενίτης έχει μηδαμινή παρουσία στο ίντερνετ. Το Sklavenitis.gr υπάρχει εδώ και χρόνια, είναι όμως… «υπό κατασκευή» σε μόνιμη βάση. Ενώ η εταιρία δεν διαθέτει επίσημους λογαριασμούς στα social media.

Και τότε πως βρίσκει υπαλλήλους; Ο Σκλαβενίτης ακολουθεί την παραδοσιακή τακτική «από στόμα σε στόμα». Δηλαδή, ένας υπάρξει κάποιο κενό σε θέση εργασίας, τότε το πρόβλημα λύνεται συνήθως εκ των έσω, μέσω συστάσεων, ώστε να υπάρχει και πιο αποτελεσματική εποπτεία σε κάθε πρόσληψη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 17 =