αρχικηVIRALΓιατί αυτή η διάσημη σκηνή του Lion King χρειάστηκε 3 χρόνια για να ολοκληρωθεί

Γιατί αυτή η διάσημη σκηνή του Lion King χρειάστηκε 3 χρόνια για να ολοκληρωθεί

Πρόσφατα προβλήθηκε στους κινηματογράφους το remake του Lion King. Και όσοι έχουν μεγαλώσει στα ’90s σίγουρα γύρισαν για λίγο στα παιδικά τους χρόνια, τότε που βγήκε το original animation και φυσικά έκανε τεράστια επιτυχία.

Εκείνο το Lion King του 1994 πάντως, είχε τις δυσκολίες του. Μια «άγνωστη» ιστορία αφορά την σκηνή που βλέπεις στην παραπάνω εικόνα. Τα 5 λεπτά της καταδίωξης του Σύμπα, χρειάστηκαν 3 χρόνια για να ολοκληρωθούν. Δύο ήταν οι βασικοί λόγοι:

Ο ένα λόγος ήταν όλα τα βουβάλια που φαίνονται να τρέχουν στην εν λόγω σκηνή, ήταν computer generated. Τότε έπρεπε στην ουσία να εφεύρουν την τεχνολογία με την οποία τα ζώα θα τρέχουν σωστά. Αφού πιο πριν, χρησιμοποιούνταν άλλες πιο παλιές τεχνικές. Και φυσικά, όπως σε κάθε νέα τεχνολογία έτσι και εκεί, έγιναν πολλές δοκιμές μέχρι να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα που είδαμε όλοι.

Ο δεύτερος και πιο απρόσμενος λόγος ήταν ότι η Disney είχε παραδώσει αυτό το έργο στους «δεύτερους» και όχι στους πρωτοκλασάτους Animators της. Τότε είχε βάλει τα μεγαλύτερα αστέρια της για να φτιάξει την Ποκαχόντας η οποία δεν πήγε πολύ καλά. Ενώ από την άλλη, το «αουτσάιντερ» που λεγόταν Lion King σημείωσε τεράστια επιτυχία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =