αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί έκλεισε το Nammos στις γαλλικές Άλπεις, παρόλο που έκανε ημερήσιο τζίρο ως 100.000 ευρώ

Γιατί έκλεισε το Nammos στις γαλλικές Άλπεις, παρόλο που έκανε ημερήσιο τζίρο ως 100.000 ευρώ

Τίτλοι τέλους για το Nammos που βρίσκεται στη Κουρσεβέλ στις γαλλικές Άλπεις. Και ενώ συνήθως οι επιχειρήσεις κλείνουν λόγω οικονομικών προβλημάτων, εδώ η αιτία φαίνεται να είναι διαφορετική. Σύμφωνα με το Πρώτο θέμα, συνιδιοκτήτες του Nammos, Ζαννής Φραντζέσκος και Σάμι Ιμπράημ, δεν τα βρήκαν με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Η συνεργασία των δύο πλευρών πέρασε από πολλά κύματα με ελάχιστες ήρεμες στιγμές, παρά το γεγονός ότι οι τζίροι χτυπούσαν ταβάνι, κάτι πρωτόγνωρο για κατάστημα εστίασης μέσα στη πίστα του χιονοδρομικού κέντρου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το Nammos που ήταν στα 1.850 μέτρα του χιονοδρομικού κέντρου της Κουρσεβέλ, έκανε τζίρο άνω των 100.000 ευρώ τις καλές μέρες, ενώ ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έγινε ποτέ έφτασε τις 58.000 ευρώ σε μόλις τρεις ώρες.

Το φρέσκο ψάρι έφτανε αεροπορικώς από την Ελλάδα και από το αεροδρόμιο της Λιον, οδικώς στο βουνό, και στις υπαίθριες σχάρες του Nammos προς 160 ευρώ το κιλό, με την χωριάτικη σαλάτα να κοστίζει 27 ευρώ, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης του σαλέ θα το ανοίξει και φέτος με διαφορετική επωνυμία, εκτιμώντας ότι οι θαμώνες της Κουρσεβέλ δεν θα προσέξουν ότι από την ταμπέλα της εισόδου του καταστήματος του θα λείπει η επωνυμία Nammos.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + nineteen =