αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΓέμισε με ελληνικές αγγελίες το Facebook Marketplace, μετά την «πρεμιέρα» της νέας λειτουργίας στη χώρα μας

Γέμισε με ελληνικές αγγελίες το Facebook Marketplace, μετά την «πρεμιέρα» της νέας λειτουργίας στη χώρα μας

Με έντονο ενδιαφέρον, φαίνεται πως περίμεναν οι Έλληνες χρήστες την «πρεμιέρα» του Facebook Marketplace στη χώρα μας. Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες ημέρες, ενώ σταδιακά αναμένεται να εμφανιστεί σε όλους τους χρήστες. Είναι χαρακτηριστικό, ότι κάνοντας μια ιντερνετική βόλτα στο Marketplace, βλέπεις πάρα πολλές αγγελίες Ελλήνων.

Φυσικά, οι περισσότερες αγγελίες αφορούν ηλεκτρονικά γκάτζετ. Όπως κινητά ή laptops. Ωστόσο, δεν λείπουν και τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα. Οι χρήστες μπορούν να βρουν προς πώληση πράγματα όπως παπούτσια, ποδήλατα, ρολόγια, μέχρι και μπουφάν. Αρκετά είναι και τα αυτοκίνητα προς πώληση.

Το Facebook Marketplace επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύσουν μια αγγελία, χωρίς να έχουν κάποιο οικονομικό κόστος. Η νέα λειτουργία εστιάζει στους απλούς χρήστες και όχι στις πωλήσεις που ενδεχομένως θέλουν να κάνουν οι εταιριες. Για να μπεις στο Marketplace και να δεις τι πωλείται εκεί, αρκεί να κάνεις ένα κλικ στο σχετικό εικονίδιο πάνω αριστερά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − one =