αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒOX NOW: Τώρα μπορείς να στείλεις το δέμα σου με μόνο 1 ευρώ

ΒOX NOW: Τώρα μπορείς να στείλεις το δέμα σου με μόνο 1 ευρώ

Σχεδόν μια ανάσα από τη Black Friday και τα Χριστούγεννα, η ΒOX NOW καλωσορίζει τον «Green November», με μία μοναδική προσφορά για όλες τις ανάγκες μεταφοράς δεμάτων. Για όλο το Νοέμβριο, θα μπορούν όλοι να στείλουν το δέμα/δώρο τους, όπου θέλουν, από Locker σε Locker, σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, με κόστος μόνο 1 ευρώ!

Πως λειτουργεί η νέα καινοτόμα υπηρεσία της BOX NOW; Ο ενδιαφερόμενος, είτε πρόκειται για εταιρεία είτε για ιδιώτη, μπορεί να προγραμματίσει την αποστολή του δέματός του στον ιστότοπο της BOX NOW, ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πληρωμή, εκτυπώνει τα στοιχεία του παραλήπτη, τα κολλάει στο δέμα και το τοποθετεί στο Locker που βρίσκεται κοντά του ή έχει επιλέξει, μέσα σε 24 ώρες.

Αμέσως, ο παραλήπτης ειδοποιείται για το δέμα του και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να πάει στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων για να το παραλάβει, πληκτρολογώντας τον 6ψήφιο κωδικό που του έχει αποσταλεί ώστε να ανοίξει η θυρίδα.

Μέσα από αυτή την πρωτοποριακή υπηρεσία αλλά και την προσφορά για τον «Green November», η BOX NOW φέρνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη την Ελλάδα. Με το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο Lockers, που ξεπερνά τα 1000, την αυθημερόν παράδοση στην Αττική και την επόμενη ημέρα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής 24/7 για τον καταναλωτή κοντά στο σπίτι ή την εργασία του, η BOX NOW αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όλες τις ανάγκες αποστολής δεμάτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =