αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΒρετανική έρευνα: Το 66% των αγοραστών Playstation 5 πήρε ρεπό από τη δουλειά του την ημέρα κυκλοφορίας

Βρετανική έρευνα: Το 66% των αγοραστών Playstation 5 πήρε ρεπό από τη δουλειά του την ημέρα κυκλοφορίας

Φαίνεται πως κάποιοι κάτοχοι PS5 δε μπόρεσαν να περιμένουν, καθώς το 66% των αγοραστών στο Ηνωμένο Βασίλειο πήρε ρεπό από τη δουλειά του. Τα στοιχεία έρχονται από την εταιρεία αναλύσεων Executives και περιλαμβάνει στοιχεία από 494 υπαλλήλους που μπόρεσαν να προμηθευτούν τη νέα κονσόλα την ημέρα της κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, από όλους τους ερωτηθέντες οι 327, δηλαδή το 66,19% πήρε ρεπό από τη δουλειά του την ημέρα κυκλοφορίας του PS5, για να μπορέσει να παίξει με τη νέα κονσόλα. Υπήρχαν όμως και κάποιοι πιο ριψοκίνδυνοι, καθώς το 2,23% δήλωσαν άρρωστοι, κάτι που στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να κοστίσει έως και £121 την ημέρα, ενώ αν τους πιάσουν μπορεί να χάσουν ακόμα και τη δουλειά τους.

Από την άλλη, ένα 31,58% των υπαλλήλων και κατόχων της κονσόλας ήταν πιο συνετισμένοι, αφού πήγαν κανονικά στη δουλειά τους και περίμεναν απλά να σχολάσουν για να παίξουν. Άλλοι βέβαια πήραν ολόκληρες άδειες για να μπορούν να λιώσουν με το νέο PS5, οπότε δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Εμείς εδώ στην Ελλάδα και με το Lockdown μάλλον ήμασταν πιο ασφαλείς.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 20 =