αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΒιωματικά Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Εφήβους με Παιχνίδι και Διασκέδαση

Βιωματικά Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Εφήβους με Παιχνίδι και Διασκέδαση

Η ομάδα BusinessCool, καινοτομεί ακόμα μία φορά, διοργανώνοντας δύο νέα βιωματικά σεμινάρια, με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό για εφήβους, στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2017, 09.30-14.30, στο ανακαινισμένο Ιστορικό Κτήριο – Πολυχώρο, Impact Hub: «Δημοτική Αγορά Κυψέλης», Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη. Στα σεμινάρια τα παιδιά μέσα από τη συζήτηση, τη συμμετοχή και το παιχνίδι θα προσεγγίσουν και θα κατακτήσουν θέματα που άπτονται της επαγγελματικής, της προσωπικής αλλά και της κοινωνικής τους ζωής.

Στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας οι έφηβοι καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό τους μέλλον. Είναι άραγε ώριμοι για τη λήψη τέτοιων αποφάσεων; Τι εφόδια χρειάζονται για να πάρουν όσο το δυνατόν τις σωστότερες αποφάσεις για την μετέπειτα ζωή τους;

Στην BusinessCool πιστεύουν στην εργασιακή ευτυχία. Τόσο η επιχειρηματικότητα αλλά και η επαγγελματική αποκατάσταση είναι αποτέλεσμα αυτογνωσίας, ανάπτυξης ικανοτήτων και δεξιοτήτων, δουλειάς με μεράκι και σωστής πληροφόρησης. Η εργασιακή Ευτυχία και η Επιτυχία δεν μπορεί να είναι μόνο το αποτέλεσμα στατιστικής από κάποιον υπολογιστή!

Η BusinessCool για τα συγκεκριμένα σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού έχει σχεδιάσει αυθεντικά και πρωτότυπα παιχνίδια δράσης, όπου οι έφηβοι θα διασκεδάσουν, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψουν τον εαυτό τους, όπως και τις δεξιότητες και κλίσεις τους, ερχόμενοι σε επαφή με έννοιες όπως  η Εργασιακή Ευτυχία, η Αυτογνωσία και η Εσωτερική Αναζήτηση, οι Ικανότητες και Δεξιότητες, η Σωστή πληροφόρηση, ο Σχεδιασμός, οι Προτεραιότητες , η Υπευθυνότητα, οι Επιθυμίες, οι Στόχοι, αλλά και οι Κίνδυνοι των επιλογών τους. Οι έφηβοι θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, τα θέλω τους, το πως λειτουργούν και θα βάλουν ισχυρές βάσεις για την μελλοντική τους επαγγελματική επιτυχία.

Τα σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού όπως και όλα τα σεμινάρια και οι Δράσεις της BusinessCool είναι βιωματικά και βασίζονται σε Πρωτότυπα και Διασκεδαστικά Παιχνίδια. Με τον τρόπο αυτό οι έφηβοι θα ανακαλύψουν μέσα τους ένα ολοκαίνουργιο κόσμο ευχάριστης μάθησης όπου εκείνοι γίνονται οι πρωταγωνιστές και η μάθηση το αποτέλεσμα.

Το σεμινάρια αυτά αποτελούν  τη συνέχεια των επιτυχημένων βιωματικών σεμιναρίων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, που διοργάνωσε φέτος η ομάδα BusinessCool, όπως και του καλοκαιρινού προγράμματος Summer Teens’ camp: “COOL_BIZ”, τα οποία θα συνεχιστούν σε μηνιαία βάση με ποικίλους θεματικούς κύκλους.

Ολιγομελή τμήματα γιατί εργαζόμαστε με κάθε παιδί ξεχωριστά!

Κρατήστε έγκαιρα θέση στοhttps://goo.gl/joQA4S

*Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2017: 10% έκπτωση σε όλες τις εγγραφές

Group A Σαββάτο 4/11

Group Β Κυριακή 5/11

Ωφέλιμες ώρες από τις 9:30 έως 14:30. Ώρες φύλαξης κατόπιν συνεννόησης

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =