αρχικηVIRALΒιομηχανική διακόσμηση: Πως να οργανώσεις το σπίτι ή το γραφείο σου με αυτό το στιλ

Βιομηχανική διακόσμηση: Πως να οργανώσεις το σπίτι ή το γραφείο σου με αυτό το στιλ

Η βιομηχανική διακόσμηση γίνεται όλο και μεγαλύτερο trend. Τα βασικά χαρακτηριστικά της industrial διακόσμησης είναι η χρήση μεταλλικών σωλήνων, ξύλινων πατωμάτων, τοίχων από τούβλα, επιτραπέζιων φωτιστικών. Εδώ είναι μερικές κινήσεις για να πετύχεις αυτό το στιλ διακόσμησης, όπως τις παραθέτει το spirossoulis.com.

Μεταλλικοί σωλήνες Οι σωλήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν για οποιοδήποτε έπιπλο ή διακοσμητικό. Υπάρχουν βιβλιοθήκες φτιαγμένες από σωλήνες, λάμπες από σωλήνες, τραπέζια, φωτιστικά και πολλά διασκοσμητικά. Το μέταλλο πρέπει να είναι κυρίως σκούρο για να μην φαίνεται επεξεργασμένο και οι ενώσεις των μεταλλικών στοιχείων να είναι εμφανείς πχ. να φαίνονται οι βίδες και τα πριτσίνια.

Σωλήνας σε μορφή βιβλιοθήκης

Ξύλινα πατώματα Το ξύλινο πάτωμα είναι το ιδανικό για έναν industrial χώρο. Στο συγκεκριμένο είδος διακόσμησης πρέπει ο χώρος να δείχνει σαν να είναι υπό κατασκευή, σαν κάτι να μην έχει ολοκληρωθεί τελείως δίνοντας έτσι έναν πιο βιομηχανικό χαρακτήρα στον χώρο σας. Το ξύλο, σαν υλικό, βοηθαει πολύ στο να το πετύχετε αυτό – και ειδικά το μη επεξεργασμένο.

Τοίχοι από τούβλα Τα τούβλα προσθέτουν μία βιομηχανική πινελιά στο γραφείο ή το σαλόνι σας. Δε χρειάζεται να καλύψετε μεγάλη επιφάνεια με τούβλα. Ακόμα και μία μικρότερη θα δημιουργήσει το εφέ που θέλετε. Αν το σπίτι σας δεν διαθέτει τοίχους από τούβλα και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για να τοποθετήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε παρόμοιο εφέ και με μία ταπετσαρία που να απεικονίζει εμφανή τούβλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πέτρα για να επενδύσετε κάποιον τοίχο.

Φωτιστικά Οι λάμπες είναι ένα κομμάτι της διακόσμησης που θα πρέπει να προσέξετε. Συνήθως είναι φτιαγμένες είτε από σωλήνες είτε από μέταλλο για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την industrial διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μετταλικό φωτιστικό

Γραφείο και Καρέκλες Επιλέξτε σιδερένιο γραφείο ή ξύλινο με μεταλλικά πόδια. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις καρέκλες ή μπορείτε να αγοράσετε απλό ξύλινο γραφείο προσθέτοντας μεταλλικές καρέκλες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 2 =