αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒιολάντα: Χορηγεί 15ο μισθό στους πολύτεκνους εργαζομένους της

Βιολάντα: Χορηγεί 15ο μισθό στους πολύτεκνους εργαζομένους της

Στην χορήγηση 15ου μισθού στους πολύτεκνους εργαζομένους της και στο «πάγωμα» των τιμών για όλο το 2024, προχώρησε η Βιολάντα. Όπως επισημαίνει με σχετική της ανακοίνωση: «η Βιολάντα λαμβάνοντας υπόψη της, δυο από τα κυριότερα κοινωνικά ζητήματα, την υπογεννητικότητα και την ακρίβεια, ανακοίνωσε τη χορήγηση 15ου μισθού σε όλους τους πολύτεκνους εργαζομένους γονείς που απασχολούνται στην Τρικαλινή Μπισκοτοποιΐα».

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έκανε γνωστό πως η δέσμευση της να μην προχωρήσει σε αύξηση τιμών κατά το 2023 επιτεύχθηκε πλήρως, ενώ δεσμεύτηκε πως και το 2024 οι τιμές των προϊόντων της θα παραμείνουν σταθερές, καθώς δε θα προβεί σε καμία ανατίμηση.

«Η Τρικαλινή Μπισκοτοποιΐα, που μέσα στο 2023 έθεσε σε λειτουργία το πρώτο και μοναδικό εργοστάσιο μπισκότων στον κόσμο χωρίς καμινάδα, αποτελεί πρότυπο εταιρείας που όσο αναπτύσσεται, αυξάνει το κοινωνικό της έργο και μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα!» καταλήγει η ανακοίνωση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =