αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒΕΘ: Δεν ακούσαμε μέτρα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη ΔΕΘ

ΒΕΘ: Δεν ακούσαμε μέτρα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη ΔΕΘ

Θετικές χαρακτηρίζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από το βήμα της 87ης ΔΕΘ, καθώς δόθηκε έμφαση στη στήριξη των ευάλωτων και όσων συμπολιτών μας επλήγησαν από τις πρωτοφανείς πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο που προηγήθηκαν.

«Αναμφίβολα τα μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά και για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας είναι προς τη θετική κατεύθυνση» σημειώνει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Αναστάσιος Καπνοπώλης, ωστόσο όπως τονίζει «δεν υπήρξε καμία αναφορά για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα που συνεχίζει να είναι εκτεθειμένη στους κραδασμούς που δημιουργούν η παρατεταμένη ακρίβεια, το αυξημένο λειτουργικό κόστος, οι συσσωρευμένες οφειλές, η έλλειψη ρευστότητας, ζητήματα, τα οποία έχουμε επισημάνει κατ´ επανάληψη».
//
«Το μικρομεσαίο επιχειρείν, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας, χρειάζεται ρεαλιστικές λύσεις για την ενίσχυση του» σημειώνει ο κ. Καπνοπώλης υπογραμμίζοντας πως «θα πρέπει να υπάρξουν άμεσα παρεμβάσεις για τις ΜμΕ, καθώς ο κίνδυνος των λουκέτων για τις πιο αδύναμες επιχειρήσεις εξακολουθεί να ελλοχεύει».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − twelve =