αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒγαίνουν σε πλειστηριασμό 3 ακίνητα της Αφοί Κωνσταντακάτου

Βγαίνουν σε πλειστηριασμό 3 ακίνητα της Αφοί Κωνσταντακάτου

Το 2019 η Αφοί Κωνσταντακάτου, που δραστηριοποιούνταν στην αγορά ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και ιδρύθηκε από τον Μαρίνο Κωνσταντακάτο σε συνεργασία με τους αδελφούς του Βασίλη και Λευτέρη το 1919, θα συμπλήρωνε έναν αιώνα ζωής, αν το 2017 δεν κατέβαζε ρολά. Αντί “γενεθλίων” όμως το 2019 θα παιχτεί η τελευταία πράξη, καθώς θα βγουν στο σφυρί σειρά ακινήτων της.

Για τις 30 Ιανουαρίου έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν τρεις ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με επισπεύδουσα την Alpha Bank, ως εκπροσώπου των ομολογιούχων τραπεζών (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Eurobank) του από 24 Ιανουαρίου 2014 προγράμματος εκδόσεως κοινού εμπράγματος εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου. Το ποσό της οφειλής είναι στα 5.085.210 ευρώ πλέον τόκων, εξόδων εκτέλεσης μέχρις εξόφλησης, και η τιμή της πρώτης προσφοράς για τα τρία ακίνητα της Αφοί Κωνσταντακάτου που θα εκπλειστηριαστούν αγγίζει τα 6,1 εκατ. ευρώ.

Το πρώτο ακίνητο που βγαίνει στο σφυρί στις 30 Ιανουαρίου με τιμή πρώτη προσφοράς τα 2,57 εκατ. ευρώ βρίσκεται στον Δήμο Κηφισιάς. Το οικόπεδο αυτό, αρχικής έκτασης 6.833 τ.μ., μετά την αναγκαστική απαλλοτρίωση μέρους του για τη διάνοιξη της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, έχει έκταση, κατά νεότερη καταμέτρηση 3.018 τ.μ.

Το δεύτερο ακίνητο, το οποίο βγαίνει στον πλειστηριασμό με τιμή πρώτης προσφοράς στα 2,238 εκατ. ευρώ, βρίσκεται στη θέση “Ντράσεζα” ή “Βούργενη” εντός ΒΙ.ΠΑ Αυλώνος, σε έκταση 31.100 τ.μ., επί του οποίου υπάρχει κτίριο εμπορικής αποθήκης και κέντρου διανομής.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =