αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΒγαίνει στο σφυρί ακίνητο του Love Radio στον Ταύρο- Η τιμή εκκίνησης

Βγαίνει στο σφυρί ακίνητο του Love Radio στον Ταύρο- Η τιμή εκκίνησης

Αντιμέτωπος με την περιπέτεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει βρεθεί ένας από τους παλαιότερους και πιο αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας. Συγκεκριμένα, στα δίχτυα της πλατφόρμας έχει μπλεχτεί ακίνητο στον Ταύρο Αττικής το οποίο ανήκει στον Love Radio Broadcasting, όπως διαβάζουμε στο Capital.gr.

Στις 26 Απριλίου 2023 έχει δρομολογηθεί να εκποιηθεί ένα οικόπεδο, επιφάνειας 584,06 τ.μ., το οποίο αρχικά είχε εμβαδό 870 τ.μ. εκ των οποίων τα 285,94 τ.μ. πρόκειται να ρυμοτομηθούν με σκοπό τη διάνοιξη ανώνυμης οδού και το οποίο εντοπίζεται στη θέση Νέα Σφαγεία ή Εσταυρωμένος ή Ταδρις και στην οδό Κρόνου, σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις στην οδό Δήμητρος, όπου στεγάζεται η έδρα του άλλοτε κραταιού μιντιακού ομίλου Κουρή.

Το οικόπεδο που λειτουργεί σαν χώρος στάθμευσης

Ο πλειστηριασμός, ο οποίος επισπεύδεται από τη Special Financial Solutions, στρέφεται εναντίον της εταιρείας Love Radio Broadcasting, η οποία δημιουργήθηκε το 1996 και στο διοικητικό της συμβούλιο συμμετέχουν η Ντίνα Κουρή από τη θέση της αντιπροέδρου και ο Ανδρέας Κουρής, ως μη εκτελεστικό μέλος.

Το εν λόγω ακίνητο, το οποίο αποκτήθηκε κατά πλήρη κυριότητα από την εταιρεία το 2000, είναι αδόμητο, περιφραγμένο και όπως διαπιστώθηκε από την εξωτερική αυτοψία λειτουργεί σαν χώρος στάθμευσης οχημάτων ενώ είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στο ποσό των 223.000 ευρώ, ενώ η οφειλή για την οποία επιβλήθηκε η αναγκαστική κατάσχεση ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης απαίτησης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =