αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒγαίνει στην αγορά η πρώτη vodka από τη Χίο. Και το όνομα της είναι New Village

Βγαίνει στην αγορά η πρώτη vodka από τη Χίο. Και το όνομα της είναι New Village

Ποιος θα το φανταζόταν πριν μερικά χρόνια, ότι η Χίος θα ήταν σε θέση να συστήσει στο καταναλωτικό κοινό τη δική της Vodka. Και όμως, αυτό όχι μόνο αποτέλεσε πραγματικότητα αλλά οι ποιοτικές διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες της αγοράς είναι εμφανής.

Η χιώτικη Vodka έχει το όνομα “New Village”, ελληνιστί Νεοχώρι και παράγεται από την ποτοποιία «Στέφος». Το νέο προϊόν της εταιρίας είναι ήδη έτοιμο να πλασαριστεί στην αγορά μιας και πριν λίγες ημέρες εμφυαλώθηκαν οι πρώτες 1.000 φιάλες.

«Βλέπουμε τι αποζητά η αγορά και κάνουμε συνεχώς νέα πράγματα. Η vodka μας είναι φτιαγμένη από δημητριακά έχει επιλεχθεί η μέθοδος της απόσταξης. Η Vodka γίνεται με δύο τρόπους. Ή μέσω της απόσταξης ή μέσω του ενεργού άνθρακα. Αυτό είναι το πρώτο βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό που μας διαφοροποιεί. Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η οξύτητά της είναι 7 όπως και το νερό δηλαδή. Αυτό επιλέχθηκε για να μη χτυπάει η «σκληράδα» του ποτού μόλις το πίνει κάποιος. Σύντομα θα ξεκινήσουμε την παράδοση στην τοπική αγορά, θα κάνουμε τις παρουσιάσεις μας στα μαγαζιά κι ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, όπως πήγαν και τα υπόλοιπα προϊόντα μας», ανέφερε μιλώντας στο politischios.gr, ο ιδιοκτήτης της ποτοποιίας «Στέφος», Σταμάτης Μονογιούδης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =