αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΒγαίνει σε πλειστηριασμό… ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα

Βγαίνει σε πλειστηριασμό… ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα

Για μια ακόμη φορά θα ηχήσει το σφυρί των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για ιδιοκτησία της εταιρείας «Μ. Παπαθάνος Α.Ε.», η οποία διαθέτει σειρά ακινήτων στα νότια προάστια, αλλά την τελευταία διετία έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα.

Έτσι, όπως μεταδίδει το nou-pou.gr, την ερχόμενη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί ο επαναληπτικός πλειστηριασμός, -με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς-, για το σπάνιο εμπορικό ακίνητο της εταιρείας στο κέντρο της Γλυφάδας, το οποίο καταλαμβάνει σχεδόν ένα οικοδομικό τετράγωνο. Ειδικότερα, βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του κεντρικού εμπορικού πυρήνα της πόλης, σε απόσταση δυο οικοδομικών τετραγώνων από τις πλατείες Ζησιμοπούλου και Νυμφών και συγκεκριμένα επί των οδών Λαοδίκης 33-35 και Βασιλέως Γεωργίου Β’.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι οριζόντιες ιδιοκτησίες που το συναποτελούν βγήκαν αρχικά στο σφυρί τον περασμένο Δεκέμβριο, μέσω 40 πλειστηριασμών, που κατέληξαν άγονοι. Κατά την τελευταία διαδικασία που έγινε στις 20 Ιανουαρίου 2023, από αυτές κατακυρώθηκαν οι 28 που αφορούσαν κυρίως θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του κτηρίου.

Μεθαύριο θα βγουν ξανά οι υπόλοιπες 12 που αφορούν εμπορικά καταστήματα και μεγάλους γραφειακούς χώρους, με την τιμή εκκίνησης να έχει υποχωρήσει κατά 20%.

Έτσι, οι τιμές πρώτης προσφοράς ανάλογα με την ιδιοκτησία ξεκινούν από τις 211.000 ευρώ και φτάνουν τα 3.232.800 ευρώ, με τη συνολική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 9.399.200 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + eight =