αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒγήκε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της Theranos. Και είναι εκρηκτικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Βγήκε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της Theranos. Και είναι εκρηκτικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα ατμοσφαιρικό τρέιλερ, το HBO μας δίνει μια γεύση από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley». Το ντοκιμαντέρ θα εστιάζει στην ιστορία της Elizabeth Holmes. Πρόκειται για την ιδρύτρια της Theranos. Μια γυναίκα που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «ο νέος Steve Jobs», αλλά όλα ανατράπηκαν και πλέον το δημιούργημα της θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην Silicon Valley.

H Theranos προκάλεσε αίσθηση σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς, όπως υποστήριζε η εταιρία, είχε αναπτύξει μηχανήματα ανάλυσης αίματος που μπορούσαν να αυτοματοποιήσουν πάνω από 1.000 εργαστηριακές εξετάσεις με τρόπο που απαιτούσε μόνο ελάχιστη ποσότητα αίματος. Μια πραγματική επανάσταση. Με την εταιρία φυσικά να φτάνει να αξίζει δισεκατομμύρια δολάρια.

Τελικά, η επανάσταση… είχε θολά σημεία. Η The Wall Street Journal δημοσίευσε ένα εκτενές άρθρο πάνω στη Theranos που ανέφερε ότι η εταιρεία δεν χρησιμοποιούσε τα δικά της μηχανήματα για την ανάλυση του αίματος, και ότι υπήρχαν ανησυχίες για την ακρίβεια των εξετάσεων που γίνονταν με τα μηχανήματα της εταιρείας. Κάτι που έφερε αλυσιδωτές εξελίξεις, και είχε ως αποτέλεσμα την κατάρευση του εγχειρήματος της Holmes.

Τώρα, στο ντοκιμαντέρ του HBO φαίνεται ότι θα δούμε αρκετές άγνωστες πτυχές από αυτή την ιστορία. Πρεμιέρα τον Μάρτιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 2 =