αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒγήκε η απόφαση: Φυλάκιση 3 ετών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο για τον εργοδότη που έδειρε ντελιβερά

Βγήκε η απόφαση: Φυλάκιση 3 ετών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο για τον εργοδότη που έδειρε ντελιβερά

Συνολική φυλάκιση τριών ετών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ επέβαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή (07/12) στον 36χρονο ιδιοκτήτη πιτσαρίας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε διανομέα ο οποίος εργάζονταν στο μαγαζί του στις 3 Δεκεμβρίου.

Tο δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ την ενοχή του ζήτησε νωρίτερα και ο Εισαγγελέας της έδρας. Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας δεν εμφανίστηκε στη δίκη αλλά εκπροσωπήθηκε από την δικηγόρο του η οποία τόνισε ότι ο πελάτης της βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε στον δικαστήριο ο διανομέας προσλήφθηκε στην πιτσαρία αρχές Σεπτεμβρίου. Ένα μήνα αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου ενημέρωσε στέλνοντας sms στον εργοδότη του ότι δεν αισθάνονταν καλά και δεν θα μπορούσε να εργαστεί, συναντώντας ωστόσο την αντίδραση του. «Με απείλησε και μου είπε ότι πρέπει να δουλέψω οπωσδήποτε γιατί θα έμενε το μαγαζί χωρίς πακετά. Πήρε τηλέφωνο το γιο μου και τον απείλησε χρησιμοποιώντας πεζοδρομιακές εκφράσεις» κατέθεσε στο δικαστήριο ο διανομέας.

Λίγες μέρες αργότερα ο διανομέας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα πολύ κοντά στο κατάστημα όπου δούλευε. «Βγήκε από το μαγαζί ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας και αφού με αναγνώρισε άρχισε να με χτυπάει Αφού μας χώρισαν ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας ξαναμπήκε στο μαγαζί και αφού πήρε σιδηρογροθιά βγήκε έξω και με ξαναχτύπησε» Μήνυση εναντίον του διανομέα κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας.

Πηγή: Εθνος

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + four =