αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒγήκε από τη φυλακή ο Ριχάρδος- Έδωσε εγγύηση 200.000 ευρώ

Βγήκε από τη φυλακή ο Ριχάρδος- Έδωσε εγγύηση 200.000 ευρώ

Αυτό που είχε δρομολογηθεί τις τελευταίες ημέρες, έγινε πράξη. Ο Ριχάρδος είναι πλέον εκτός φυλακής. Ο γνωστός ενεχυροδανειστής πλήρωσε εγγύηση 200.000 ευρώ.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας, τόνισε ότι «ο πελάτης μου πρέπει να στραφεί εναντίον όλων όσοι των κατηγόρησαν».

«Σας παρακαλώ. Είμαι 15 ημέρες χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου θέλω να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε, στα μαγαζιά μου που έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς καμία εκμετάλλευση θα σας περιμένουν, για οτιδήποτε άλλο με τους δικηγόρους μου. Νομίζω καταλαβαίνετε» δήλωσε ο γνωστός ενεχυροδανειστής ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητο του Αλέξη Κούγια και αναχώρησαν για Αθήνα.

Το βούλευµα του δικαστικού συµβουλίου, µετά τη σύµφωνη γνώµη και της εισαγγελέως που εισηγήθηκε σχετικά, αποφάσισε νωρίτερα πως πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι και οι οκτώ που κρίθηκαν προφυλακιστέοι µετά την απολογία τους για συµµετοχή στο αποκαλούµενο κύκλωµα του χρυσού, υπογραµµίζοντας όµως ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής τους.

Στον ενεχυροδανειστή και τον φερόμενο ως συνεργό του κυκλώματος επιβλήθηκαν επίσης οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Στους υπόλοιπους έξι επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι χωρίς εγγυοδοσία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − one =