αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΒαρέθηκες τις αγγελίες για «εθελοντές αρθρογράφους»; Εδώ είναι 5 sites που σε πληρώνουν για να bloggάρεις

Βαρέθηκες τις αγγελίες για «εθελοντές αρθρογράφους»; Εδώ είναι 5 sites που σε πληρώνουν για να bloggάρεις

Είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Sites που ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο, και βάζουν την δική τους αγγελία για «εθελοντές αρθρογράφους». Ναι, δηλαδή ζητούν ανθρώπους που θα παράγουν περιεχόμενο, θα δουλεύουν κάποιες ώρες την ημέρα ή την εβδομάδα και ως αντάλλαγμα θα λαμβάνουν… εμπειρία. ‘Η την ευχαρίστηση του «να γράφουν στο τάδε site». Σε κάποια περιπτώσεις μπορεί να δίνουν επίσης κάποια βιβλία ή προσκλήσεις για events.

Το συμπέρασμα από όλο αυτό το σκηνικό είναι ότι θα εργαστείς, παράγοντας ένα μεγάλο ή μικρότερο αποτέλεσμα, το οποίο ο «εργοδότης» θα το αξιοποιήσει με τον τρόπο που νομίζει, αλλά εσύ δεν θα πληρωθείς.

Εκτός αν κάνεις μια άλλη επιλογή. Στην παρακάτω λίστα θα δεις 5 sites τα οποία σε πληρώνουν για να bloggάρεις. Και είναι διαφόρων ειδών. Αν λοιπόν βαρέθηκες τις ελληνικές αγγελίες για «εθελοντές αρθρογράφους» εδώ είναι η ευκαιρία σου για να γράφεις κείμενα και να πληρώνεσαι. Ενώ έχουμε στην λίστα π.χ. και το Fiverr, που αφορά γενικότερα freelancers. Σημειώνεται, ότι τα παρακάτω sites είναι ξένα, άρα πρέπει να γνωρίζεις Αγγλικά.

1# payu2blog

2# linqia

3# blogmeetsbrand

4# Fiverr

5# realclever

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + two =