αρχικηVIRALΒίντεο: Το πούμα που έγινε… κατοικίδιο και ζει μέσα σε ένα σπίτι με ανθρώπους

Βίντεο: Το πούμα που έγινε… κατοικίδιο και ζει μέσα σε ένα σπίτι με ανθρώπους

Πως θα σου φαινόταν να έχεις ένα πούμα… ως κατοικίδιο μέσα στο σπίτι σου; Κι όμως, αυτό συμβαίνει σε ένα σπίτι στη Ρωσία. Ο Αλεξάντρ Ντμίτριτ και η σύζυγός του Μαρία, είναι δύο ψυχολόγοι που ζούσαν στη δυτική ρωσική πόλη Πένζα, και αγόρασαν ένα πούμα, πριν από πέντε χρόνια από έναν ζωολογικό κήπο στην πόλη.

Η εξωτική γάτα, που πήρε το όνομά Μέσι από τον Αργεντινό σταρ του ποδοσφαίρου Λάιονελ Μέσι,  γεννήθηκε σε ζωολογικό κήπο και αργότερα πωλήθηκε.

Το πούμα ήταν σε τόσο κακή κατάσταση υγείας όταν τον αγόρασαν που δεν μπορούσε να περπατήσει. Έπρεπε να τον διδάξουν πώς να τρέχει και να πηδά.

Το ζευγάρι έχει προσαρμόσει το σπίτι του για να καλύψει τις ανάγκες του Μέσι, μετατρέποντας τον διάδρομο στο κρησφύγετο του, με τοίχους καλυμμένους με μπαμπού για να μπορεί να γρατσουνάει.

Ο Μέσι είναι δημοφιλής στους γείτονες και διάσημος στα social media, με εκατομμύρια οπαδούς στο YouTube και το Instagram, αφού το ζευγάρι άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν πως είναι η καθημερινότητα με τη μεγάλη γάτα.

Η ιστορία του πούμα έγινε θέμα ακόμα και στο Reuters. Όπως εξηγούν οι ιδιοκτήτες του ζώου, μέχρι τώρα δεν έχει εκδηλώσει επιθετικές τάσεις. Μένει βέβαια να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 7 =