αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΒίντεο: Νέο videogame επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν ως Ιησούς Χριστός

Βίντεο: Νέο videogame επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν ως Ιησούς Χριστός

Ένα… ιδιαίτερο concept έχει ένα νέο βιντεοπαιχνίδι. Το I Am Jesus Christ, κυκλοφόρησε πρόσφατα για PC και βάζει τους παίκτες στη θέση του Ιησού.

Στην πρώτη version που κυκλοφόρησε δωρεάν, οι παίκτες μπορούν να συνομιλήσουν με τη μητέρα του Ιησού, την Μαρία, και να προσεγγίσουν μελλοντικούς αποστόλους.

Ο επικεφαλής προγραμματιστής του «I Am Jesus Christ», ο Πολωνός Maksym Vysochanskiy δηλώνει στο Axios: Οι παίκτες «επισκέπτονται εικονικά τα μέρη όπου περπάτησε ο Ιησούς Χριστός». Κατά τον ίδιο, οι αναγνώστες της Βίβλου ή οι άνθρωποι που παρακολουθούν μια ταινία για τον Ιησού υιοθετούν έναν παθητικό ρόλο, ενώ οι παίκτες του νέου παιχνιδιού θα αναλάβουν ενεργό ρόλο.

Στο παιχνίδι, ο Ιησούς Χριστός έχει μια «μπάρα υγείας» η οποία εξαντλείται όταν πλήττεται.

Το πλήρες παιχνίδι I Am Jesus Christ πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το Πάσχα του 2023, λέει ο Vysochanskiy.

Πρόκειται να προσφέρει στους παίκτες μια σειρά από δυνάμεις του Ιησού, τις οποίες θα πρέπει να ξεκλειδώσουν. Μια από αυτές θα είναι το περπάτημα στο νερό (30 δευτερόλεπτα κάθε φορά) και το πέταγμα ενός περιστεριού στον αέρα για να καθοδηγήσει τον παίκτη στην επόμενη αποστολή του. Θα περιλαμβάνει επίσης διαδραστικές εκδοχές γεγονότων όπως ο Μυστικός Δείπνος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + seventeen =