αρχικηVIRALΒίντεο δείχνει δύο μέλισσες να συνεργάζονται και να ανοίγουν καπάκι πορτοκαλάδας

Βίντεο δείχνει δύο μέλισσες να συνεργάζονται και να ανοίγουν καπάκι πορτοκαλάδας

Ένα ιδιαίτερο βίντεο έχει γίνει viral. Σε αυτό βλέπουμε δύο μέλισσες να συνεργάζονται και να ανοίγουν με επιτυχία ένα καπάκι από πλαστικό μπουκάλι πορτοκαλάδας.

«Τράβηξα το βίντεο κατά τη διάρκεια του διαλείμματός στη δουλειά, για μεσημεριανό. Πήρα ένα αναψυκτικό αλλά οι μέλισσες μου το έκλεψαν» είπε στο Viral Hog που είδε ζωντανά την όλη επιχείρηση των μελισσών και την κατέγραψε. Το βίντεο τραβήχτηκε στο Σάο Πάολο, στην Βραζιλία.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 17 Μαϊου και πλέον τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral αφού έχει ξετρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου που φυσικά δεν παραλείπουν να σχολιάσουν. 

″Αυτό το βίντεο είναι εντυπωσιακό αλλά επίσης τρομακτικό. Πώς στο καλό το κατάφεραν αυτό;”, ”Μπορούμε να τις προσλάβουμε και να τις πληρώνουμε με Fanta” ήταν μερικά από τα σχόλια.

Επιστημονικές μελέτες, όπως αναφέρει η Daily Mail, έχουν ρίξει φως στον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται οι μέλισσες. Για παράδειγμα το 2018, ερευνητές του Χάρβαρντ αποκάλυψαν πώς ένα ολόκληρο σμήνος μελισσών γίνεται ένα και κινείται ως ένα σώμα όταν η φωλιά τους κινδυνεύει. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =