αρχικηVIRALΒίντεο: Έτσι βουτάνε τσάντες από αυτοκίνητα, μέσα σε δευτερόλεπτα

Βίντεο: Έτσι βουτάνε τσάντες από αυτοκίνητα, μέσα σε δευτερόλεπτα

Δυο αετονύχηδες που δρουν σε δυο εντελώς διαφορετικές περιοχές της Αττικής. Ο ένας στο κέντρο της Αθήνας, στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, στη Σόλωνος και ο δεύτερος στην Ελευσίνα.

Το κοινό στα δυο video που φέρνει στο φως το newsit.gr από την Αθήνα και την Ελευσίνα είναι πως οι «πρωταγωνιστές» τους έχουν βρει τον τρόπο να αρπάζουν τσάντες από αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους ξεχνούν ξεκλείδωτα.

Στο video από την οδό Σόλωνος, κάμερα ασφαλείας έχει «πιάσει» έναν άνδρα να κλέβει τσάντα από το πορτ μπαγκάζ πολυτελούς αυτοκινήτου.

Ο οδηγός σταματά στην άκρη του δρόμου, κατεβαίνει και περνά απέναντι. Λίγο αφού έχει κατέβει από το αυτοκίνητο, ένας άνδρας εμφανίζεται στο πλάνο να περπατά αντίθετα από το ρεύμα των αυτοκινήτων.

Στέκεται σε μια στάση και περιμένει μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, κοιτώντας γύρω του, πλησιάζει το αυτοκίνητο, ανοίγει το πορτ μπαγκάζ σαν να μη συμβαίνει τίποτα, παίρνει μια τσάντα και εξαφανίζεται…

Το δεύτερο βίντεο «έρχεται» από την Ελευσίνα. Εδώ ο τρόπος δράσης είναι άλλος. Οι δράστες φτάσουν στο σημείο με ένα αυτοκίνητο (ένα γκρι εν προκειμένω).

Παρκάρουν πίσω από τα αυτοκίνητα «στόχους»: δυο αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα με αλάρμ μπροστά ή κοντά σε κάδους απορριμμάτων. Προφανώς έτσι ξέρουν οι κλέφτες πως είναι περισσότερες οι πιθανότητες ο οδηγός να έχει αφήσει ξεκλείδωτο το αυτοκίνητό τους.

Αφού παρκάρουν λοιπόν, ένας άνδρας κατεβαίνει από την πίσω δεξιά πόρτα. Πλησιάζει ένα αυτοκίνητο που είναι παρκαρισμένο σε κάδο αλλά μια γυναίκα που εμφανίζεται από την απέναντι πλευρά τον αναγκάζει να «υποχωρήσει» για λίγο, να κινηθεί προς τον οδηγό του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε και να κρυφτεί.

Η γυναίκα είναι η οδηγός αυτοκινήτου που βρίσκεται μπροστά από εκείνο που έχει βάλει στόχο ο άνδρας. Όταν μπαίνει εκείνη στο όχημά της και φεύγει, ο άνδρας εμφανίζεται ξανά, κινείται προς το αυτοκίνητο που είναι μπροστά τους κάδους, ανοίγει την πόρτα, παίρνει μια τσάντα, μπαίνει το αυτοκίνητο που τον περιμένει και μην τον είδατε!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 9 =