αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΒίντεο: Έρχεται τo NES με στιλ… LEGO- Πόσο θα κοστίζει

Βίντεο: Έρχεται τo NES με στιλ… LEGO- Πόσο θα κοστίζει

Μετά τη διαρροή που έκανε το κινεζικό site, VJGamer, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έρχεται ένα LEGO Nintendo Entertainment System, πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα. Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο κανάλι του LEGΟ, καθώς και από το Twitter της Nintendo γνωστοποιήθηκε η ύπαρξη του LEGO NES και μάλιστα μπορείτε να προβείτε σε pre-order από σήμερα κιόλας.

Η τιμή του ανέρχεται στα €210 -περίπου- και εμπεριέχει 2646 κομμάτια από LEGO που φέρνουν «στη ζωή» τη θρυλική κονσόλα της Nintendo. Συγκεκριμένα, το πακέτο περιλαμβάνει το NES, το χειριστήριό του, μαζί με μια κασέτα του Super Mario Bros. και μια retro τηλεόραση που θα σας ταξιδέψει δεκαετίες πίσω. Όλο το NES θα είναι «λειτουργικό», αφού υπάρχει ένας μοχλός που καθώς τον περιστρέφετε θα αλλάζει το πλάνο της τηλεόρασης και θα αναπαριστά με “LEGO” στιλ το παιχνίδι.

Ωστόσο, πάνω από την τηλεόραση μπορείτε να τοποθετήσετε το Lego Super Mario που είχε αποκαλυφθεί μήνες πριν (πωλείται ξεχωριστά), ο οποίος προσθέτει τη δική του πινελιά στο concept αυτής της αναπαράστασης.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =