αρχικηVIRAL«Αύξηση 200% στις πωλήσεις» λένε οι κάβες στα Νότια Προάστια- Τα πάρτι σε σπίτια έφεραν την εκτόξευση

«Αύξηση 200% στις πωλήσεις» λένε οι κάβες στα Νότια Προάστια- Τα πάρτι σε σπίτια έφεραν την εκτόξευση

Με τα μπαρ και τα κλαμπ κλειστά, οι “πολιορκημένοι” στα σπίτια τους πολίτες το έχουν ρίξει στο ποτό εκτοξεύοντας τους τζίρους των καταστημάτων που πωλούν οινοπνευματώδη. Στις κάβες των νοτίων προαστίων οι ιδιοκτήτες τους τρίβουν τα χέρια τους από την ικανοποίηση, αφού τα νούμερα από τις καθημερινές εισπράξεις προκαλούν ίλιγγο.

“Έχουμε αδειάσει, τα έχουν πάρει όλα και καθημερινά έρχονται οι προμηθευτές για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην τεράστια ζήτηση που υπάρχει. Ποιο 60 και 70%, εδώ μιλάμε για αύξηση πάνω από 200%” λέει στο notia.gr, ιδιοκτήτης κάβας στον Άλιμο.

“Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια ζήτηση. Είμαστε καθημερινά στο τηλέφωνο με τους χονδρεμπόρους και έχουμε φτάσει στο σημείο να τους παρακαλάμε για να να μας φέρουν εμπόρευμα, αφού ότι ποτό υπάρχει στο μαγαζί εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού” λέει άλλος ιδιοκτήτης κάβας στη Γλυφάδα.

“Οι καταστάσεις που ζούμε καθημερινά είναι πρωτόγνωρες. Από το πρωί μέχρι να κλείσουμε το βράδυ, έχουμε ουρές στην κάβα από πελάτες κάθε ηλικίας. Αγοράζουν κρασιά, ουίσκι, τζιν, βότκα σε μεγάλες ποσότητες, λες και θα κάνουν πάρτι. Τελικά μήπως γίνονται πάρτι μυστικά, γιατί οι ποσότητες που παίρνουν δεν είναι για καθημερινή κατανάλωση” λέει ιδιοκτήτης γνωστής κάβας στη Βούλα.

“Δεχόμαστε απίστευτα μεγάλες παραγγελίες μέσω ίντερνετ από διάφορα σπίτια, γεγονός που σημαίνει ότι κάπου γίνονται πάρτι, αλλά ξέμειναν από αλκοόλ” λέει καταστηματάρχης με κάβα στην Ηλιούπολη. ” Το έχουν ρίξει όλοι στο ποτό για να ξεφύγουν από τις δυσάρεστες καταστάσεις που περνούν. Θα φύγει κάποια στιγμή ο κορονοϊός, αλλά θα αφήσει πίσω χιλιάδες ανθρώπους με άλλα προβλήματα” τονίζει μεγαλέμπορος ποτών, ο οποίος βλέπει τις αποθήκες του να αδειάζουν σε ρυθμούς που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 9 =