αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτό το website σε βοηθά να πιάσεις μια δουλειά οπουδήποτε στον κόσμο (και να εγκατασταθείς στη νέα χώρα)

Αυτό το website σε βοηθά να πιάσεις μια δουλειά οπουδήποτε στον κόσμο (και να εγκατασταθείς στη νέα χώρα)

Αν είσαι σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει, τι θα έλεγες να παραιτηθείς και να βρεις μια άλλη, οπουδήποτε στον κόσμο; Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει το jobbatical. Πρόκειται για ένα website που σε βοηθά να πιάσεις μια νέα θέση εργασίας οπουδήποτε στον κόσμο και να εγκατασταθείς στη νέα χώρα.

Η πλατφόρμα βοηθά εργαζομένους να μετεγκατασταθούν από μια χώρα σε μια άλλη, και να εργαστούν σε κάποια εταιρία. Έτσι ωφελούνται όλες οι πλευρές. Από την μία οι υποψήφιοι μπορούν άμεσα να φτάσουν σε καλές θέσεις εργασίας σε όλο τον πλανήτη. Ενώ από την άλλη μεριά οι εταιρίες μπορούν να βρουν καλά ταλέντα, από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο.

«Αναπτύσσουμε ένα παγκόσμιο marketplace για επαγγελματικές περιπέτειες», λέει η ιδρύτρια και CEO της πλατφόρμας, Karoli Hindriks.

Ενώ συμπληρώνει: «Ίδρυσα το Jobbatical το 2014 για να συνδέσω άτομα με inspiring θέσεις εργασίας στο εξωτερικό. Σε τέσσερα χρόνια, μετακινήσαμε άτομα από 53 χώρες σε 37 διαφορετικούς προορισμούς. Κάθε ταξίδι σταδιοδρομίας ήταν ένα βήμα πιο κοντά σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι και οι ιδέες κινούνται ελεύθερα».

Η πλατφόρμα έχει ήδη ενεργές συνεργασίες με εταιρίες. Και φυσικά είναι ανοιχτή στο να συνεργαστεί με οποιαδήποτε άλλη εταιρία θέλει να κάνει προσλήψεις με ταλέντα από όλο τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 2 =