αρχικηVIRALΑυτό το cave house βρίσκεται σε Ελληνικό νησί. Και μπήκε μέσα στα καλύτερα Airbnb του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Αυτό το cave house βρίσκεται σε Ελληνικό νησί. Και μπήκε μέσα στα καλύτερα Airbnb του κόσμου (ΦΩΤΟ)

To Conde Nast Τraveller συγκέντρωσε τα 67 καλύτερα Airbnb και ενοικιαζόμενες κατοικίες στον κόσμο.

Aνάμεσα σε βικτωριανά οικήματα στη Βρετανία, παραθαλάσσια σπίτια στην Κένυα και ένα φουτουριστικό καταφύγιο σε έρημο της Καλιφόρνια υπάρχει και μία επιλογή από ελληνικό νησί.

Η τοποθεσία του ελληνικού Airbnb που ξεχώρισε ήταν μάλλον αναμενόμενη, αφού μλαμέ για το παγκόσμιο κοινό. Η Οία και η Καλντέρα της Σαντορίνης. Όμως το Yposkafo Jacuzzi House είναι πράγματι ιδιαίτερο. Το υπόσκαφο, δηλαδή χτισμένο κάτω από την επιφάνεια του εδάφους, cave house, φαίνεται να κουρνιάζει στην πλαγιά της Καλντέρας.

«Το ιδιωτικό τζακούζι ήταν με διαφορά η πιο φοβερή εμπειρία» λέει ένας από τους πελάτες που έχουν μείνει στο Yposkafo. «Αρχικά νόμιζα πως δεν θα μου άρεσε. Πως κατά 3/4 ήταν στεγασμένο και σκιερό. Πόσο λάθος έκανα. Μπορείς να κάτσεις στην άκρη και να μαζέψεις όσο ήλιο θες ή να κρυφτείς στη σπηλιά και πάλι να μην κρυώνεις. Η θερμοκρασία ήταν τέλεια, η θέα σε αποζημίωνε για κάθε δευτερόλεπτο που περνούσες εκεί», συμπληρώνει.

Το Yposkafo Jakuzzi House είναι ένα μείγμα μοντέρνο και παραδοσιακού κυκλαδίτικου design. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και μπάνιο σε σαντορινιό στιλ. Το σαλόνι έχει επίσης δύο ενσωματωμένα κρεβάτια-καναπέ όπου μπορούν να διανυκτερεύσουν άλλα δύο άτομα και συνδέονται με την τραπεζαρία με μια αψίδα. Η κουζίνα έχει και αυτή τη δική της ιδιαίτερη (και σπηλαιώδη) αρχιτεκτονική και δίνει τη δυνατότητα για ένα ρομαντικό γεύμα κάτω από τα αστέρια ή ένα πρωϊνό με μοναδική θέα.

Tο Yposkafo έχει ακόμα διαθέσιμες ημερομηνίες για το φθινόπωρο- από περίπου 300 ευρώ το βράδυ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − fifteen =