αρχικηVIRALΑυτό το τροχόσπιτο είναι μία βίλα που μπορείς να την μεταφέρεις οπουδήποτε θες- Ποια είναι η τιμή του (ΦΩΤΟ)

Αυτό το τροχόσπιτο είναι μία βίλα που μπορείς να την μεταφέρεις οπουδήποτε θες- Ποια είναι η τιμή του (ΦΩΤΟ)

Αυτό που θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες είναι ένα τροχόσπιτο. Αλλά όχι ένα απλό τροχόσπιτο. Ονομάζεται Romotow RV. Και είναι μια κινητή… βίλα.

Έχει σχεδιαστεί από την εταιρία W2 με έδρα στη Νέα Ζηλανδία.

Αυτό που κάνει αυτό το τροχόσπιτο διαφορετικό, είναι ότι διαθέτει ένα αυτοματοποιημένο υδραυλικό σύστημα που του επιτρέπει να κινεί διάφορα κομμάτια του και να δημιουργεί επιπλέον χώρους.

Μπορεί μάλιστα να αναδιπλωθεί μέσα σε 1 λεπτό, όπως σημειώνει το Business Insider.

Το σκεπασμένο αίθριο με δάπεδο από ξύλο είναι ιδανικό για να απολαύσετε το όμορφο περιβάλλον μετά από μια κουραστική μέρα ταξιδιού. Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε έπιπλα κάμπινγκ εκεί για να απολαύσετε τη θέα ή ακόμη και να επιλέξετε να συμπεριλάβετε αφαιρούμενα πλευρικά πλέγματα για να αποφύγετε τα έντομα.

rotating glamping rv

Η κύρια καμπίνα περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία, που περιβάλλεται από παράθυρα. Οι πάγκοι φαγητού μπορούν να χωρέσουν άνετα έως και έξι άτομα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως χώρος ύπνου, καθώς η τραπεζαρία μετατρέπεται σε δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό κρεβάτι.

rotating glamping rv

rotating glamping rv

Η κουζίνα είναι μικρή, αλλά πρακτική, και διατίθεται είτε σε σχέδιο δύο πάγκων είτε με μονό πάγκο. Περιλαμβάνει νεροχύτη, αέριο, ψυγείο και καταψύκτη.

Πόσο κοστίζει λοιπόν αυτή η κινητή βίλα; Η τιμή ξεκινά από τα 270.000 $, αν και μπορεί να αυξηθεί αν ο αγοραστής αρχίσει να προσθέτει επιλογές και να κάνει προσαρμογές.

rotating caravan

rotating glamping rv

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − fifteen =