αρχικηVIRALΑυτό το ταπεινό και μικροσκοπικό εστιατόριο μόλις πήρε αστέρι Michelin- Έχει μόνο τέσσερα είδη στο μενού

Αυτό το ταπεινό και μικροσκοπικό εστιατόριο μόλις πήρε αστέρι Michelin- Έχει μόνο τέσσερα είδη στο μενού

Αστέρι Michelin πήρε ένα μικρό εστιατόριο στο Μεξικό, το οποίο σερβίρει στους πελάτες του παραδοσιακά τάκος με μόλις τέσσερα είδη στο μενού.

Πρόκειται για την Taquería El Califa de León, που βρίσκεται στη συνοικία San Rafael της Πόλης του Μεξικού και έγινε η πρώτη taquería που το καταφέρνει. Λειτουργεί για περισσότερα από 50 χρόνια και φημίζεται για το Gaonera taco, που πήρε το όνομά του από τον Μεξικανό ταυρομάχο Ροντόλφο Γκαόνα. «Το μυστικό είναι η απλότητα του τάκο μας», δήλωσε στο ΑP ο σεφ Arturo Rivera Martínez, ο οποίος εξυπηρετεί τους πελάτες του μικροσκοπικού εστιατορίου για περισσότερο από δύο δεκαετίες.

«Έχει μόνο μια τορτίγια, κόκκινη ή πράσινη σάλτσα και αυτό είναι όλο. Αυτό, και η ποιότητα του κρέατος».

Εκτός από το τάκο Gaonera, οι πελάτες του μπορούν να επιλέξουν άλλες τρεις ποικιλίες tacos οι οποίες είναι οι bistec (μοσχαρίσια μπριζόλα), chuleta (χοιρινή μπριζόλα) και costilla (μοσχαρίσιο πλευρό).

Στην ερώτηση ποιο ποτό θα πρότεινε στους πελάτες να συνοδεύσουν τα «εξαιρετικά» τάκος, ο βραβευμένος σεφ είπε στους δημοσιογράφους και ίσως είναι ο μοναδικός: «θα μου άρεσε με μια κόκα κόλα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 10 =