αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό το νέο video game διαδραματίζεται στην Αθήνα του 2047 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό το νέο video game διαδραματίζεται στην Αθήνα του 2047 (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το Phobos Subhuman έχουμε ξανά μιλήσει. Πρόκειται για το video game που αναπτύσσει η ελληνική Underdog Virtual.

Το παιχνίδι μας πάει… στο μέλλον, αφού διαδραματίζεται στην Αθήνα του 2047. Το παιχνίδι έχει το δικό του ιδιαίτερο story και μας δείχνει έναν κόσμο με έντονα στοιχεία Τεχνητής Νοημοσύνης. Άραγε, θα είναι έτσι ο κόσμος μας το 2047;

Συνδυάζει σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά θέματα με ένα μείγμα ιστορικών γεγονότων και μυθοπλασία. Αρχικά, η ιστορία του μας πάει στην πρώτη αποστολή στον πλανήτη Άρη, με μια ομάδα αστροναυτών να επισκέπτεται τον Φόβο και να εξαφανίζεται μυστηριωδώς το 2026. Ο Φόβος είναι ο μεγαλύτερος από τους δύο δορυφόρους του πλανήτη Άρη.

Περίπου είκοσι χρόνια μετά, η κόρη ενός από τους αστροναύτες της αποστολής, η Δανάη, προσπαθεί να λύσει το άλυτο μέχρι στιγμής μυστήριο.

Τώρα, οι developers ζητάνε τη βοήθειά σας, αφού ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια καμπάνια χρηματοδότης του project στο Kickstarter. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε τη σχετική σελίδα του Phobos Subhuman στην πλατφόρμα και να το ακολουθήσετε, έτσι ώστε να λάβετε ειδοποίηση όταν ξεκινήσει η καμπάνια.

Προς το παρόν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =