αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτό που όλοι θα ήθελαν: 8 ιδέες για να καταφέρεις να έχεις παθητικό εισόδημα

Αυτό που όλοι θα ήθελαν: 8 ιδέες για να καταφέρεις να έχεις παθητικό εισόδημα

Είναι ίσως μια φράση που ακούς συχνά. Το «παθητικό εισόδημα». Πρόκειται, δηλαδή, για μια ή περισσότερες ροές εισοδήματος, από τις οποίες μπορείς να αντλήσεις σημαντικά χρήματα, χωρίς να εργάζεσαι κάθε λεπτό που περνάει.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε βέβαια, ότι το παθητικό εισόδημα δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα αρχίσουν να… πέφτουν χρήματα από τον ουρανό. Προφανώς πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές και να γίνει μια προεργασία, έτσι ώστε από ένα σημείο και μετά να μπορείς να έχεις εισόδημα χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια.

Εδώ έχουμε 8 συγκεκριμένες ιδέες. Κάποιες ίσως να ταιριάζουν στις δικές σου προτιμήσεις και τα δικά σου skills.

Ενοικίαση Δωματίου. Αν έχετε κάποιο ανεκμετάλλευτο δωμάτιο στο σπίτι σας μπορείτε να το βάλετε προς ενοικίαση σε άτομα που ταξιδεύουν έχοντας περιορισμένο budget. Μπορείς να το κάνεις μέσα από πλατφόρμες τύπου Airbnb.

Affiliate Marketing. Αν έχετε ταλέντο στις πωλήσεις αλλά όχι επιχείρηση και προϊόντα. mπορείτε να γίνεται ο μεσάζοντας ανάμεσα σε καταναλωτή και κατάστημα κερδίζοντας από προμήθειες επί των πωλήσεων.

Silent Partner (Συνέταιρος). Επενδύστε σε μια εταιρεία βάζοντας μόνο χρήματα χωρίς να έχετε ενεργή εμπλοκή στα λειτουργικά θέματα.

Προβολή διαφημίσεων σε ιστοσελίδα. Αν έχετε κάποια ιστοσελίδα μπορείτε να διαθέσετε χώρο μέσα σε αυτή για να προβάλετε διαφημίσεις από τρίτους.

Πώληση Φωτογραφιών. Καταχωρήστε τις όμορφες φωτογραφίες σας στα κατάλληλα site, από τα οποία θα τις πάρουν άλλοι να τις χρησιμοποιήσουν, πληρώνοντας για αυτές.

Ενοικίαση αποθηκευτικού χώρου. Είτε αυτό είναι γκαράζ είτε κάποιος άλλος χώρος πολλοί θα πλήρωναν να τον αξιοποιήσουν για αποθήκη τους.

Ενοικίαση εξοπλισμού. Νοικιάστε κάτι που έχετε και μπορεί κάποιος να χρειάζεται για λίγο χωρίς να είναι επιτακτική η μόνιμη απόκτηση του.

Αγοράστε και πουλήστε domain names. Κατοχυρώστε ονόματα ιστοσελίδων και με σκοπό να τα πουλήστε αργότερα που μπορεί να έχουν πάρει μεγάλη αξία

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − four =