αρχικηVIRALΑυτό θα είναι το σκηνικό το καλοκαίρι; Τοποθετήθηκαν οι πρώτες ξαπλώστρες με πλέξιγκλας στη Σαντορίνη

Αυτό θα είναι το σκηνικό το καλοκαίρι; Τοποθετήθηκαν οι πρώτες ξαπλώστρες με πλέξιγκλας στη Σαντορίνη

Πολλά είναι τα σενάρια για το πως θα είναι το σκηνικό στις παραλίες, φέτος το καλοκαίρι. Με πολλούς να προβλέπουν ότι θα τηρούνται νέα μέτρα ασφαλείας.

Την αρχή έκανε ο ξενοδόχος, ιδιοκτήτης της πολυτελούς μονάδας «Suites of Gods”, Charlie Chahine» στη Σαντορίνη, ο οποίος τοποθέτησε προστατευτικό πλεξιγκλας στις ξαπλώστρες που διαθέτει στην παραλία Περίσσα, που θεωρείται ιδανική ιδίως για οικογένειες με παιδιά.

Ο επιχειρηματίας σκέφτηκε πως όσοι τουρίστες καταφέρουν να ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι, ξένοι αλλά και Έλληνες που ενδεχομένως βρουν δελεαστικά πακέτα λόγω της μειωμένης τουριστικής κίνησης που προβλέπεται για τη φετινή σεζόν, θα θελήσουν να κάνουν τα μπάνια τους σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, χωρίς να ανησυχούν για πιθανή μετάδοση του ιού.

Όπως σημειώνει το Protothema.gr, η συγκεκριμένη κατασκευή καλύπτει τις δυο πλαϊνές πλευρές του σετ με τις ξαπλώστρες, το οποίο απέχει τέσσερα μέτρα από το επόμενο. Επιπλέον, διατίθενται πετσέτες μιας χρήσεως αλλά αντισηπτικά μαντηλάκια για τους λουόμενους.

«Είδαμε παρόμοιες κατασκευές στο εξωτερικό και έτσι μας ήρθε η ιδέα να κάνουν το ίδιο στην Σαντορίνη, προκειμένου οι πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς», λέει ο επιχειρηματίας στο protothema.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =