αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό θα είναι το νέο news feed της Google, για το οποίο ήδη συζητούν όλοι (ΦΩΤΟ)

Αυτό θα είναι το νέο news feed της Google, για το οποίο ήδη συζητούν όλοι (ΦΩΤΟ)

Ένα νέο “news feed” θα συντροφεύει σύντομα τη mobile version της εφαρμογής της Google, περιλαμβάνοντας υλικό που ενδιαφέρει τον καθένα μας πριν από κάθε αναζήτηση.

Έτσι, στη “νέα εμπειρία feed” που μας προσφέρει ο κολοσσός της αναζήτησης θα μπορούμε να βλέπουμε άρθρα, ειδήσεις, video ή μουσική, τα οποία μάλιστα θα επιλέγονται με βάση προηγούμενες αναζητήσεις και γενικότερα το interaction μας με την Google, αλλά και με βάση trends στην περιοχή μας.

google-feed

Επιπλέον, όπως σημειώνει το Digitallife.gr, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν “follow” στα αποτελέσματα των αναζητήσεων, ώστε να προσθέτουν ενδιαφέροντα θέματα στο feed τους (ταινίες, αθλητικά σωματεία, αγαπημένοι καλλιτέχνες ή celebrities).

Η new feed experience της Google, ωστόσο, δεν πρόκειται να γίνει διαθέσιμη σε browser, υπολογιστή και στην αρχική σελίδα του Google.com, παρά μόνο στην Google App για Android (συμπεριλαμβάνοντας τον Pixel Launcher) και iOS. Δοκιμάζεται από το Δεκέμβριο και αρχικά θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και αργότερα και σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 13 =