αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το smartphone του «πατέρα» του Android- Κατασκευή από τιτάνιο και σύνδεση με ακουστικά αλά Apple

Αυτό είναι το smartphone του «πατέρα» του Android- Κατασκευή από τιτάνιο και σύνδεση με ακουστικά αλά Apple

Ύστερα από μήνες εικασιών, ο Andy Rubin, “συνδημιουργός” του Android, αποκάλυψε επιτέλους το smartphone που ετοίμαζε εδώ και καιρό με την νέα του εταιρεία, την Essential.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό, βλέπουμε ότι η οθόνη “διακόπτεται” από την μπροστινή κάμερα, αλλά ότι η συσκευή δεν φέρει ούτε καν logo, δίνοντας έμφαση στη λιτότητα. Η κατασκευή του συνδυάζει τιτάνιο και κεραμικό γυαλί, κάτι που σύμφωνα με τους εμπνευστές του, το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό, έναντι των ανταγωνιστών του που χρησιμοποιούν αλουμίνιο.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επεξεργαστή Qualcomm 835, 4GB RAM, και αποθηκευτικό χώρο 128GB και μπαταρία 3040mAh.

Η διπλή κάμερα στην πίσω όψη υιοθετεί τεχνολογία παρόμοια με αυτή που ακολούθησε η Huawei στα P9 και P10, όπου ο ένας φακός έρχεται με φίλτρο χρώματος RGB και ο άλλος χωρίς και δίνει μονοχρωματικές εικόνες. Η μπροστινή κάμερα έρχεται με ανάλυση 8MP και έχει τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K, όπως διαβάζουμε στο Techblog.gr.

Σύμφωνα με το The Verge, το τηλέφωνο δεν έχει την είσοδο για τα ακουστικά ακολουθώντας τα βήματα της Apple, αλλά ποντάρει στο USB –C και στο Bluetooth. Έχει τουλάχιστον αντάπτορα (Headphone dongle), προκειμένου να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά σας.

Επιπλέον, με 50 δολάρια παραπάνω, μπορείτε να αποκτήσετε και μια πρόσθετη κάμερα 360 μοιρών, UHD (3840×1920) στα 30 fps, η οποία μπαίνει στο πάνω μέρος του κινητού. Στα πρόσθετα περιλαμβάνονται μια βάση φόρτισης, ένα μαγνητικό connector και Wireless Data Transfer. Ένα σκεπτικό δηλαδή παρόμοιο με τα Moto Mods. Τα αξεσουαρ θα συνδέονται μαγνητικά μέσω μεταλλικών pogo pins.

Θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα, μαύρο, γκρι, άσπρο και Ocean Depths (που από τις εικόνες εικάζουμε ότι πρόκειται για κάποια απόχρωση του χρυσού). Αρχικά το Essential Phone θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ με τιμή στα 699 δολάρια ή 749 δολάρια για όσους θέλουν και την πρόσθετη κάμερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 17 =