αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτό είναι το beach bar που επιβλήθηκε το λουκέτο 2 μηνών στον Άλιμο

Αυτό είναι το beach bar που επιβλήθηκε το λουκέτο 2 μηνών στον Άλιμο

Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα: Μετά την περίπτωση της Μυκόνου, τώρα ένα ακόμα μαγαζί διασκέδασης, αυτή τη φορά στον Άλιμο, εισέπραξε βαριές ποινές, μετά από πάρτι που διοργάνωσε. Πρόκειται για το γνωστό beach bar Peñarrubia. Στο μαγαζί επιβλήθηκε «λουκέτο» 2 μηνών συν χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ.

«Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα», τόνισε σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και υλικό που κυκλοφόρησε στα social media, στο εν λόγω μαγαζί βρέθηκαν χτες βράδυ πάνω από 1.000 άτομα, χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις. Ήταν το πρώτο πάρτι της καλοκαιρινής σεζόν για το συγκεκριμένο μαγαζί- ένα event που διαφημίζεται εδώ και μια βδομάδα μέσω των social media.

Η πλευρά του μαγαζιού πάντως, υποστηρίζει ότι πάρθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά την διάρκεια του event.

"ΛΟΥΚΕΤΟ" 2 ΜΗΝΩΝ & ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20.000 €Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς…

Gepostet von Ανδρέας Κονδύλης am Donnerstag, 11. Juni 2020
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =