αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το χειριστήριο του Playstation 5- Και δεν άρεσε ιδιαίτερα στους χρήστες…

Αυτό είναι το χειριστήριο του Playstation 5- Και δεν άρεσε ιδιαίτερα στους χρήστες…

Και ξαφνικά, χτες η Sony αποκάλυψε το χειριστήριο του Playstation 5. Ο λόγος γίνεται για το DualSense, το οποίο υπόσχεται να φέρει την αίσθηση της αφής στους παίκτες και σε συνδυασμό με την Tempest 3D AudioTech τεχνολογία να προσφέρει μια πιο immersive εμπειρία για τους παίκτες.

Mε μια πρώτη ματιά, καταλαβαίνεις ότι σχεδιαστικά δεν μοιάζει με τους προκατόχους του. Για πρώτη φορά, το βασικό χειριστήριο συνδυάζει δύο χρώματα αντί για ένα. Στο φουτουριστικό στυλ έρχεται να προστεθεί και η φετινή μπάρα, η οποία πλέον περιβάλει το touchpad.

Η Sony ενσωμάτωσε απτική ανάδραση αντί για απλή δόνηση, μια τεχνολογία που θα σας επιτρέψει να αισθάνεστε με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι, όπως όταν οδηγείτε ένα αυτοκίνητο μέσα στη λάσπη για παράδειγμα.

Tα L2 και R2 πλέον είναι adaptive triggers και έτσι θα μπορούν να δονούνται όταν για παράδειγμα σημαδεύετε ένα τόξο. H Sony έχει προσθέσει ένα σύστημα μικροφώνων που θα σας επιτρέπει να μιλάτε με τους φίλους ακόμα και αν δεν έχετε συνδεδεμένα ακουστικά.

Πάντως, από εχτές έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση για το εν λόγω χειριστήριο. Με τα περισσότερα σχόλια να μην είναι ιδιαίτερα θετικά…

https://live.staticflickr.com/65535/49747503557_fa12f113db_h.jpg
https://live.staticflickr.com/65535/49747502797_760388b9d5_h.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 16 =