αρχικηVIRALΑυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο Hilton που θα δούμε στην Κρήτη

Αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο Hilton που θα δούμε στην Κρήτη

Η Hilton και η Troulis Royal Collection υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για το Royal Senses Resort που θα ανοίξει τον Απρίλιο του 2021 ως μέλος της Curio Collection by Hilton.

Με 179 δωμάτια, το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο Πάνορμο Ρεθύμνου, συνδυάζει τη διαχρονικότητα της Κρητικής φιλοξενίας με τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής για να χαράξει τον δικό του δρόμο στο Ελληνικό hospitality, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

“Η Κρήτη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά στην Ελλάδα, χάρη στο θερμό κλίμα, την πλούσια ιστορία και τα όμορφα, γραφικά χωριά της. Το Royal Senses Resort αποτελεί μια εντυπωσιακή προσθήκη της ταχέως ανερχόμενης Curio Collection, που περιλαμβάνει νέα ξενοδοχεία σε προορισμούς όπως η Λισαβόνα, το Λονδίνο και το Ρέικιαβικ”, λέει για τη συμφωνία ο Patrick Fitzgibbon, senior vice president, development για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το πεντάστερο αυτό ξενοδοχείο θα προσφέρει, μεταξύ άλλων, δική του παραλία και μαρίνα, πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γήπεδο τένις και ένα υπερσύγχρονο σπα με εσωτερική πισίνα.

Οι παροχές συμπληρώνονται από ένα δυναμικά ενταγμένο στο περιβάλλον aqua park για μικρούς και μεγάλους. Επιπλέον, η ανάδειξη των τοπικών γεύσεων και παραγωγών είναι υψίστης σημασίας για το ξενοδοχείο. Τα τρία εστιατόρια (δύο εκ των οποίων προσφέρουν a la carte μενού, όπως το Mitato που αποτελεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα F&B πρόταση) και τα διάφορα pop-up food bars στο Marketplace, τιμούν ποικιλοτρόπως την πλούσια γαστρονομική παράδοση του νησιού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − nine =