αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτό είναι το πρώτο ακριβό πράγμα που αγόρασε ο Bill Gates, όταν η Microsoft ξεκίνησε να «απογειώνεται»

Αυτό είναι το πρώτο ακριβό πράγμα που αγόρασε ο Bill Gates, όταν η Microsoft ξεκίνησε να «απογειώνεται»

Με μια περιουσία που φτάνει στα 91 δισ. δολάρια, ο Bill Gates μπορεί σήμερα να αγοράσει οτιδήποτε θέλει. Αξίζει όμως να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Το 1975 ο νεαρός Bill Gates άφησε το Χάρβαρντ, μετακόμισε στο Albuquerque όπου μαζί με τον Paul Allen ξεκίνησαν να εργάζονται πάνω σε μια νέα εταιρία που είχαν δημιουργήσει. Ήταν η Microsoft.

Μόλις 3 χρόνια αργότερα, οι πωλήσεις τις εταιρίες έφτασαν στο 1 εκατ. δολάρια. Το 1987 ο Gates, στα 31 του, έγινε ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Ενώ στην συνέχεια κράτησε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο για πολλά χρόνια.

Το 1979, η Microsoft άρχισε να «απογειώνεται». Τότε, ο νεαρός Bill Gates έκανε την πρώτη του μεγάλη αγορά. Όπως λέει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Business Insider, αγόρασε το supercar Porsche 911. Όπως μάλιστα εξηγεί, το αυτοκίνητο κόστισε μόνο… ένα μικρό κομμάτι, από την περιουσία που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει σε εκείνη τη φάση. «Ήταν μεταχειρισμένο, αλλά ήταν ένα απίστευτο αυτοκίνητο», λέει ο Gates.

Σε αντίθεση με άλλους πλούσιους ανθρώπους, ο Gates δεν αγόρασε το αυτοκίνητο για να το κλείσει σε ένα γκαράζ και να αραχνιάζει. Το χρησιμοποιούσε καθημερινά, ενώ παραδέχεται ότι του άρεσε η ταχύτητα. «Μερικές φορές, όταν ήθελα να σκεφτώ τη νύχτα, απλά έπαιρνα το αυτοκίνητο και ταξίδευα με μεγάλη ταχύτητα», λέει ο ίδιος. «Ευτυχώς, δεν σκοτώθηκα από αυτό» λέει χαριτολογώντας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =