αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το νέο testing kit για τον κορονοϊό στην Ελλάδα- Βγάζει αποτέλεσμα σε 10 λεπτά

Αυτό είναι το νέο testing kit για τον κορονοϊό στην Ελλάδα- Βγάζει αποτέλεσμα σε 10 λεπτά

Όλοι κινούνται σε ρυθμούς κορονοιού και μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να έχουμε αύξηση στον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Όπως σημειώνει το Techgear.gr, ήδη στη χώρα μας έφτασαν τα νέα testing kit της Zhejiang Orient Gene Biotech που βγάζουν αποτέλεσμα μέσα σε μόλις 10 λεπτά. Δεν γνωρίζουμε εάν τα συγκεκριμένα kits έφτασαν στην Ελλάδα ως μέρος της ιατρικής βοήθειας που απέστειλε η Κίνα, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμα σε κάποια διαγνωστικά κέντρα. Το techgear.gr παραθέτει και την φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω.

Το test της Zhejiang Orient Gene Biotech έχει λάβει έγκριση CE από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ήδη κατοχύρωσε τα δικαιώματα διανομής του στις ΗΠΑ μια φαρμακευτική εταιρεία (Aytu BioScience). Το COVID-19 IgG/IgM Rapid Test πραγματοποιεί ανοσοχρωματογραφική ανάλυση στερεάς φάσης για γρήγορη, ποιοτική και διαφορική ανίχνευση αντισωμάτων IgG / IgM (ανοσοσφαιρίνες G και M αντίστοιχα) του SARS-CoV-2 στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα. Έχει δοκιμαστεί κλινικά σε 113 ασθενείς στην Κίνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − two =