αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το νέο smartphone της θρυλικής Kodak με 21 Megapixel κάμερα (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι το νέο smartphone της θρυλικής Kodak με 21 Megapixel κάμερα (ΦΩΤΟ)

To Kodak Ektra είναι ένα νέο smartphone το οποίο έχει αισθητική που θυμίζει έντονα μία κάμερα DSLR με ρετρό διάθεση.

Το όνομα Ektra προέρχεται από την γκάμα καμερών και άλλων οπτικών συσκευών της Kodak, το οποίο είχε πρωτοεμφανιστεί το 1941. Το νέο smartphone της Kodak βασίζεται σε έναν αισθητήρα 21 Megapixel της Sony, ενώ ο επεξεργαστής του είναι ένας MediaTek Helio X20, με μνήμη RAM που φτάνει στα 3 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32 GB και μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 128 GB με τη χρήση καρτών microSD. H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000 mAh.

H οθόνη έχει διαγώνιο 5 ιντσών, με ανάλυση Full HD, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι Android 6.0 Marshmallow. To Kodak Ektra είναι κατασκευασμένο από την Bullitt, η οποία έχει παράδοση στην κατασκευή ανθεκτικών smartphones. Μαζί με το smartphone, o κάτοχος του Kodak Ektra έχει στη διάθεσή του και αρκετά φωτογραφικά apps για να κάνει διάφορες εργασίες με τις φωτογραφίες που τραβά.

Όπως σημειώνει το pestaola.gr, eκτός από την πίσω κάμερα στα 21 Megapixel με F/2.0, υπάρχει και μία ακόμα κάμερα στο μπροστινό μέρος, η οποία είναι εξοπλισμένη με φακό 13 Megapixel. Είναι εμφανές ότι η Kodak με το Ektra θέλει να δώσει έμφαση στο κομμάτι του digital imaging. Το Kodak Ektra θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά τον Δεκέμβριο σε τιμή 499 ευρώ.

kodak-ektra-screen

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − three =