αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτό είναι το νέο «αρχηγείο» της Beat στη Λεωφόρο Κηφισίας (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι το νέο «αρχηγείο» της Beat στη Λεωφόρο Κηφισίας (ΦΩΤΟ)

Σε φουλ ρυθμούς ετοιμάζονται τα νέα γραφεία της Beat στη Λεωφόρο Κηφισίας. Το The Orbit, όπως θα ονομάζεται το «διαστημικό» κτίριο, θα έχει συνολικό μέγεθος 42.000 τετραγωνικών μέτρων. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ακίνητο υπήρχε εκεί, αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ. Tώρα γίνεται η ριζική ανακατασκευή του για να φιλοξενήσει τους νέους του ενοίκους.

Το κτίριο θα μισθωθεί από την Beat, αλλά στόχος της εταιρίας είναι να αναδείξει το κτίριο σε νέο σημείο αναφοράς, συγκεντρώνοντας σε αυτό και άλλες εταιρείες τεχνολογίας.

Όπως έχει πει ο ίδιος ο Νίκος Δρανδάκης στο παρελθόν: «Στόχος μας είναι εκτός από τη μεταφορά των δικών μας δραστηριοτήτων να προσελκύσουμε ταλέντα από το εξωτερικό, να διαμορφώσουμε έναν εργασιακό χώρο, ο οποίος θα τους εμπνέει να επιστρέψουν και να δημιουργήσουν». Ουσιαστικά δηλαδή, θα λειτουργήσει και ως ένας μοχλός αντιστροφής του brain drain- στον βαθμό που μπορεί.

Το 90% του οικοπέδου θα είναι πράσινο, ποσοστό το οποίο είναι κατά πολύ αυξημένο και οι εμπλεκόμενοι εκτιμούν ότι θα αλλάξει την εικόνα της ευρύτερης περιοχής.

Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρίας που έχει αναλάβει το project, το εν λόγω κτίριο αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στο 2019.

LC-A_THEORBIT_1.jpg

LC-A_ORBIT_CONCEPT_2.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + four =