αρχικηVIRALΑυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο- Πόσο κοστίζει μια διανυκτέρευση εκεί

Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο- Πόσο κοστίζει μια διανυκτέρευση εκεί

Τον τίτλο του καλύτερου ξενοδοχείου του κόσμου κατέχει για φέτος το Mriya Resort & Spa στην Κριμαία κερδίζοντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία θέρετρα για ψυχαγωγία στα World Travel Awards.

Το Mriya Resort & Spa κέρδισε το βραβείο για πρώτη φορά και ξεχώρισε ανάμεσα στους ανταγωνιστές του στην συγκεκριμένη κατηγορία, με συμμετοχές όπως τα Atlantis The Palm στο Ντουμπάι, το Casa de Campo στη Δομινικανή Δημοκρατία, το ιταλικό Forte Village Resort και το Hyatt Regency Sharm El Sheikh Resort στην Αίγυπτο.

Το ξενοδοχείο της Κριμαίας άνοιξε το 2014 κι απέχει 30 χιλιόμετρα από τη Γιάλτα. Διαθέτει 422 δωμάτια και βίλες και έχει έκταση 270.000 τετραγωνικά μέτρα, όπως διαβάζουμε στο perierga.gr.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, για να κάνουν πιο ιδιαίτερο και μοναδικό το ξενοδοχείο τους, έχουν σαν στόχο να χτίσουν εντός του ένα οινοποιείο μαζί με μια σχολή γευσιγνωσίας καθώς κι ένα τυροκομείο, ώστε τα αγαθά να περνούν κατευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση.

Tο ξενοδοχείο είναι ήδη γνωστό σε όσους προτιμούν ανέσεις και πολυτέλεια κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Η πληρότητα του πέρυσι άγγιξε το 80%, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της μονάδας, Grant Babasyan.

Σύμφωνα με την Booking.com, ένα δωμάτιο στο εν λόγω ξενοδοχείο κοστίζει περίπου 230 δολάρια ανά διανυκτέρευση. Μοναδικός ιδιοκτήτης του θερέτρου είναι η Sberbank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, η οποία για την κατασκευή του δαπάνησε περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 5 =